Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok!Van egy Vista Ultimate sp2 ez van a gépen sajnos az alaplap meghalt de nincsen idő újra telepíteni mindent így úgy gondoltam,hogy update csinálok egy Windows 7 ultimate működne a dolog?És ha igen mire kell figyelnem?A proci maradna a videokártya és a chipszet típusa változna.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Hogyan tudnám beállítani vagy külső program kell neki,hogy windows a pdf fájloknál mutasson bélyeg képet.Videóknál mutat,de pdf fájloknál nem így nehezebb is a megfelelőt egyből kiválasztani és elég ronda is. -
qwertly
addikt
válasz werszomjas #15303 üzenetére
Szia!
Nem lehet,hogy letöltesz egy angolt és frissítéskor leszed hozzá magyar nyelvi csomagot és már magyar lesz,ha átállítod magyar nyelvre. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Sajnos nem tudom eldönteni,hogy a hdd haldoklik vagy csak a win7 makacsolta meg magát.Reggel szépen leállítottam a pc délután akartam indítani de csak a sötét képernyőn egy kurzor villogott.Ha vártam ez a hiba üzenet jelent meg: /Boot/BCD és 0×c0000000f.Ez után Linux cd-röl be bootoltam,hogy megnézzem a winyót és látom a tartalmát meg is tudom nyitni de nagyon furcsán katan egyet.Ez után a szokásos módon win teleptó pendrive indítottam és ott a parancssorból próbáltam javítani a Bootrec/fixboot és Bootrec/fixmbr nem működött.Van még valami mód,hogy helyre rakjam a windowst vagy igazából már a hdd lehet a gond? -
qwertly
addikt
válasz Visormail #20764 üzenetére
Sajnos le sem fut a teszt mert minden féle hiba üzeneteket ír ki?Most nem tudom,hogy a hiren's boot a régi mert 10.1 van meg vagy nem kompatibilis az alaplappal amely Asrock Z77 Pro4 a hdd meg egy 1TB sata samsung.
[ Szerkesztve ]
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Windows 7 64-bit op használok van egy olyan gondom,hogy a pdf olvasásra a foxit reader 4.3 van telepítve és lehet,hogy ezért de nincsen bélyegképek ha a pdf doksikat nézegettem.Valahogy lehet orvosolni ezt a hibát? -
qwertly
addikt
válasz kissz84 #21028 üzenetére
Szia!
Nekem is most ment tönkre hdd nem indult róla a windows de a linux boot cd látta a merevlemezen levő adatokat.Már régebben vettem a hardver aprón egy olcsó dokkolót így rá dugtam és a notira plusz egy másik külső hdd kimentetem az adatotokat.HD sentinelel megnéztem és egy rövid teyztnél is mér dobta,hogy rossz az olvasó fej.Így még egy biztossági programmal felül írtam a merevlemezt majd 5 nap alatt megvolt a garis csere egy újra plusz 2 áv garival. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Van olyan gondom,hogy a gmailban van olyan levelezési listám amelyet szeretnék elrejteni mások elől vagy titkosítani,hogy ha valaki ott ül a gép előtt akkor ne tudja megnézni.Ez megoldható a windows 7 belül vagy a gmailba lehet valamit beállítani? -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Esetleg erre valaki tudna válaszolni?24530 -
qwertly
addikt
válasz PumpkinSeed #24549 üzenetére
Ismerem az oldalt de nem ez volt most a kérdésem .
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Nem teljesen win 7 de részben érinti,adott windows 2000 azon aknakereső játék évek óta játszva.Most lett gép csere az új gépen windows 7 home prémium van.Miképpen tudnám a játék elemtett állását áthozni az új op rendszer alá? -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Windows 7 alatt tökéletesen menet a fájl megosztás amelyet ez alapján csináltam meg.De egyszer csak megmakacsolta magát a win és nem tudok a telefonal a hozzá csatlakozni.Amikor beakarom kapcsolni a nyomató és hálózatfelderítés opciót nem engedi.Nem kapcsol be,ellehet ezt indítani parancssorból vagy valami másképpen? -
qwertly
addikt
Sziasztok!Telefonommal wifin keresztül értem el a pc levő fájlokat ennek a leírásnak a segítségével.De egy idő után nem ment a dolog akkor nem volt idöm fogalkozni velle de most igen.És azt tapasztalom,hogy nem tudom bekapcsolni a hálózatfelderítés bekapcsolása és a fájl és nyomatómegosztás bekapcsolása.Hiába kapcsolom be,akkor is kikapcsolva marad.Mintha nem futna az a szolgáltatás.Hogyan tudnám újra indítani?
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Esetleg valakinek van elképzelése,hogy mit tudnék evvel kezdeni? -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Windows 7 ultimate 64-bites rendszerem van,a pdf fájlokat megtekintésére a Sumatra PDF programot használom.Dualba bootvan és a Linux mint 15 van fel installálva másik OP rendszernek.Linux alatt nagyon szépen működik az,hogy a pdf könyveknek van bélyeg képe és ezt szeretném ha lenne a windows alatt is.Mit kéne csinálnom vagy milyen programot feltennem,mert mintha régen az xp alatt lent volna bélyeg képek a pdf fájloknak is.[ Szerkesztve ]
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Klasszikus hiba lépet fel,a a frissítés lelet töltve elindult a telepítés közben áram szünet lett .Utána gép újra indítva azóta,olyan hiba van,hogy minden kikapcsoláskor közli hogy várjuk meg a frissítések teleppitését közbe nem kapcsoljuk ki a pc.Szépen megvárjuk látszólag megtörténik a frissítések telepítése pc következő indításakor kiírja konfigurálja a frissítések megvan ez is elindul a pc működik szépen de ha kiakarjuk kapcsolni újra kiírja frissítések telepit.És ezt már egy hete játssza,valószínűleg "beragadt" azok a javítások amelyet az áramszünet alatt telepített.Mikében tudnám ezt a bosszantó hibát kijavítani? -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Sajnos frissítés telepítés közben áramtalanítva lett a pc így a windows állandóan telepíteni akarja a sérült javításokat.Kitakarítottam a pc a CCleaner programmal.Sajnos pár újra indítás után újra előjön,hogy leállítás közben kiírja,hogy telepíti a javításokat.Hogyan tudnám a megjavítási a sérült frissítéseket?
-
qwertly
addikt
válasz szabonagyur #40591 üzenetére
Szia!
Köszi a választ,de amikor a vezérlő pultból nézem a frissítéseket akkor nincsen ilyen opció csak,hogy meglehet tekinteni a hogy sikeres vagy sikertelen lett a telepítés.Más:ha a vissza állítást választom akkor elvesznek azok a fájlok és mappák amelyek a áram szünet óta lett létre hozva? -
qwertly
addikt
Köszönöm mindenkinek a tanácsot ,holnap meg is fogom nézni.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Lett egy új noti a régi 7 éves után azon vista volt és a levelezés a windows mail programmal történt.Win7 nincsen ez a program de van a windows live mail a régi rendszerből a KLS Mail Backup történne.Kellene valamire figyelnem vagy van más módszer amellyel tudnám importálni a win7 alá a levelezésemet vista alól? -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Windows 7 és a magyarról szeretném angolra váltani de amikor az angol nyelv csomagot telepitetettem azután is magyar maradt a bejelentkező és a kijelentkező képernyő.És a driverek is magyar nyelven akarnak feltelepülni.Nem lehet 100% angolra váltani a win7 vagy mit kellene még finomítanom? -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Pár napja raktam ujjá a win7 és majdnem 7 órán át csak a frissítéseget töltögette .Kérdésem,hogy belelehetne integrálni a javításokat a telepítő lemezbe vagy összes javítás letölthető és egy klikkel telepíthető.Amúgy elég gennyó a MS,hogy nem adja ki a win7 sp2 telepítő lemezét hanem szívat,hogy álljak csak át a csempékre
Más: már kérdeztem de hátha valaki nem látta: erre a kérdésemre valaki tudna válaszolni? -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat
-
qwertly
addikt
Sziasztok! Van valami módszer, hogy leszedjem az eddig megjelent frissítést win7-sp1-re?És letőltés után egy klikkel telepitsem. Vagy van letőltés-i lehetőségek ilyen csomaghoz?
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Miképpen tudom megoldani,hogy nyitó képernyőn le legyen kit a rendszergazda hanem csak a felhasználók fiókjai? -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Szeretnék egy képernyőzár ikont az asztalra ezt a parancsot használtam: Rundll32.exe User32.dll,LockWorkStation de sajnos nem tudok megfelelő ikont hozzá.Mert amikor elkészült akkor ikon cserét akarok de nem kínál fel semmilyen lehetőséget.Nem úgy mint ennél a parancsnál: Shutdown.exe -s -t 00 itt működik az ikon csere.[ Szerkesztve ]
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Win7 64-bit akartam a Abev 2006 updatelni állandóan hibát ír ki,hogy nem tud internetre csatlakozni mert proxy ip címet keres.Kérjem el a rendszergazától,nincsen proxy szerver és rendszergazdaként futtatom,mi lehet itt a gond mert már többször újra telepítettem és mindig csak gond van vele. -
qwertly
addikt
Szia!
Sajnos minden eszt használja és ez van megszokva.Itt is frissítettem a legújabb java-ra már a program elindul csak a AbevUpdate 2006 nem működik megfelelően vagyis állandóan proxy csatlakozást ír ki pedig nincs is proxy.Bosszantó,hogy nem működik pedig naprakész a rendszer és mint írtam rendszergazda jogokkal vagyok bejelentkezve. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Virtual gépezzek és ehhez win7 használok és abból is a windows 7 startert használok ezekkel tudok tartományba léptetést vagy csak a vállalati verzióknál működik a dolog?Ha nem akkor van valami módszer,hogy mégis működjék a dolog? -
qwertly
addikt
Szia!
Köszi a választ,tehát azt jelent,hogy semmilyen ügyeskedéssel nem tudok tartományba léptetni a windows 7 alap op?Nincsen valamilyen külső segéd program amivel pár klikk és már működik is a dolog.azért kérdem mert a laposam elég kis gyenge és a kicsi a HDD így a virtualboxaol rakok fel win7 akkor próbálom a legegyszerűbbet használni.És így vele kísérletezgetek. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Felettem a kérdést másik topikba,de lehet itt jobb lett volna mert talán ide tartozik.Virtuálisan futtatom a win7 Professional linuxos szerverhez szeretnék csalatkozni,ehhez kéne egy reg fájl ami régebben meg volt a netten de most nem találom a neveomainFix.reg Vagy egy másik módszer:létre kell hoznom rendszerleíró kulcsokat a következő értékekkel:System\CurrentControlSet\services\LanmanWorkstation\Parameters
DWORD DomainCompatibilityMode = 1
DWORD DNSNameResolutionRequired = 0De ezeket a kulcsokat miképpen tudom létre hozni?
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Van egy olyan gondom,hogy a win7 nem jegyzi meg a wifi jelszavakat,hiába van az bepipálva.hogy jegyezze meg.Nagyon idegesítő mindig beírogatni.Hol lehetne fixálni,hogy elmentse?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest