Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
Üdv. Ismerősöm hívott ma, hogy elment a z internet. Win 7-et használ. Úgy tudom, hogy megszűnt a támogatása a Microsoft részéről.
Vissza lehet varázsolni a netet valahogy, ha majd még csak később akar váltani Win 10-re? -
Weareus
addikt
válasz
szabonagyur #62897 üzenetére
Ezt hány %-os biztonsággal lehet kijelenteni és mi a diagnózis sarokköve?
(Nem kétségbe vonni akarom, amit mondasz, csak érdeklődöm). -
Weareus
addikt
válasz
quailstorm #62889 üzenetére
Érdekes dolog.
A wddm, amit írtál mint felirat, ott volt az eszközkezelőben a vga-nál.
Most, telepítés után eltűnt és a vga-t is másképp "részletesebben kiírva" prezentálja.
A telepítőben a telepítés előtt először az eszközök/telepítőprogramok eltávolítására nyomtam, ott azt írta ki, hogy nincs mit eltávolítani. Akkor ez valami alap windows-os meghajtó lehetett.
Mindegy is.A legfontosabb:
monitor-felcserélési hibajelenség megszűnt, szóval működik a dolog.
Hála és köszönet. -
Weareus
addikt
Soha nem használtam meghajtó-kereső programokat, nem is fogok.
Tele vannak reklámokkal, kéretlen alkalmazásokkal, ki tudja mivel.
Tisztelet a kivételnek, ha van ilyen, én nem tudom, de nem is akarom tudni. -
Weareus
addikt
válasz
quailstorm #62889 üzenetére
Rendben, köszönöm.
-
Weareus
addikt
Felmentem az amd driver szekciójára, kiválasztottam a vga-t (ati x1300), de op. rendszer tekintetében minden van, csak az nincs, ami kéne. (win7).
Lehet, hogy a szervizesek ezért nem telepítették?
Akkor most hogy?
Ami van:
Windows vista 32/64
Windows XP 32/64/ Media Center Edition
Linux x86
Linux x86/64 -
Weareus
addikt
Sziasztok.
Win 7-es asztalkezeléssel kapcsolatban merült fel egy anomália, két monitoros gép, filmvágás, konvertálás a fő felhasználási terület.
A két Samu 19-es tft nincs "driverileg" telepítve, de win felismeri.
Amúgy pár napja vitték Pestre valamiért a gépet, újratelepítés volt.
Én csak az ezközkezelőt néztem, hogy mindent felismer-e.
Én úgy láttam, hogy valami multimédia vezérlőnél van sárga figyelmeztető jel, meg a vga (ati, két d-sub csatival) driver szvsz nincs feltelepítve. (Ezt hétfőn felrakom, pénteken nem volt rá időm).A jelenség:
Kiterjesztett asztallal használjuk a bal oldali monitor az 1-es (itt vannak az ikonok), a jobb oldali a 2-es, de minden újraindításnál megcseréli a sorrendet!A multimédia vezérlő is valami vga-val összefüggő dolog lesz, bár nem tudom a vga-driver felrakása után a sorrend-felcserélés megszűnik-e, mert ez utóbbi win7-es beállítás.
Tapasztalt már valaki ilyet? -
Weareus
addikt
Üdv.
Win7 64 friss telepítésem van, a frissítéseket letöltötte a rendszer a Microsoft honlapjáról...
Volt egy olyan problémám, hogy flash videók lejátszásakor (pl Youtube) teljes képernyőre téve a tálca nem tűnt el. Mozillát használok, és erre megtaláltam a megoldást. Jobb klikk a Mozilla ikonra, Tulajdonságok, kompatibilitás, majd tettem egy pipát a "képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén"-hez.
Ez után viszont minden újraindításkor összevissza-állapotban vannak rendezve az asztalon az ikonok, hiába rendezem őket jobb klikkel, újraindításkor megint ezt csinálja a win7. Erre esetleg van megoldás? (Mozilla mindenképp marad).Megoldódott. Kivettem a pipát, újra beraktam, újraindítottam; jók a flash videó megjelenítések és az asztal is.
-
Weareus
addikt
Üdv.
Az miért van, hogy nálam a win7 alatt a Start menü > Vezérlőpult > Rendszer és biztonságba belépve nem tudom megtalálni az Advanced (Haladó) fület?Egyszerűen semmi ilyesmi nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen TV-t vegyek?
- Clair Obscur: Expedition 33 - Középpontban Gustave
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- OLED TV topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest