Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6393) Fire/SOUL/CD válasza bandus (#6392) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Registry-t nem tudok, de egy parancsikonnal megoldható: [link]
(Alapvetően 2 metódus létezik, az egyik a Soft, a másik meg a Force leállítás/újraindítás. A 2 közt az az alapvető különbség, hogy a force-t nem érdekli mi van megnyitva, avagy épp egy word doksi még nincs elmentve, ez kérdés nélkül lekapcsolja a gépet és ezáltal pl az a megnyitott, de még nem mentett doksi is elmegy vándorútra... :DDD (hagyományos, Soft módban, rákérdezne, hogy mented-e a doksit...))

woland_y2k
Igen, de az eredeti cikkben már más is bele van "keverve", nevezetesen az a terület is a HDD-n, amit a FW használ és azt az OS semmilyen körülmények közt nem éri el, se MBR, se GPT esetén sem. Aztán meg az Advanced Format-os HDD-k is feltűnnek, amiken szintén nem lehet elérni azt a területett az OS-nek, csak a felhasználható terület nagyobb, mint a nem AF-es HDD_knél. Szóval maradjunk annyiban, hogy 2TB-os HDD-ken nyugodtan lehet még MBR-t használni, a felett meg GPT-t. Ha adattárolásra szolgál, akkor lehet x86-os rendszer is, de ha rendszerlemez, akkor csak x64 Vista/W7.

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.