- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Windows 7
- (kiemelt téma)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
5900 - 5801
72423 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 07:06 Téma összefoglaló
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Mi lehet az h a helyi lemez C-n a felhasználók mappában a felhasználói nevemnél egy .jenny mappa jelent meg? Semmi sincs benne és törölni is tudom, de egy idő után megint ott van. Mi lehet ez? -
Cola111
aktív tag
sziasztok.
Internet Explorer 9-be az about:Tabs oldalra lehet weblapokat rögzíteni?
-
geprombolo
őstag
Akkor igazából ez a te topicod: Chrome, remélem megtalálod a választ. Firefoxnál, meg Operánál könnyű belekotorni, a Chrome-nál lehet, hogy a config fájlt kell majd átírd.
Most olvasom, beírod a címsorba, hogy about:cache és ott lehet, hogy megtalálod a keresett dolgot -
Brown ügynök
senior tag
Igazából a Chrome cache helyfoglalását szeretném korlátozni, hogy ne foglaljon 300 MB-t...
-
geprombolo
őstag
Én csak felhasználói kvótáról tudok, meg hogy a kukát be lehetett állítani partíciónként, hogy mekkora legyen. Itt van a lemezkvótához leírás.
-
Brown ügynök
senior tag
Meg lehet adni egy mappának, hogy mekkora helyet foglalhat a merevlemezen? Mintha XP-n lett volna ilyen.
-
TRob1
veterán
-
sfdrakex
nagyúr
-
Sub-ZeRo
nagyúr
Nem a géppel van a baj, hanem a játék nincs fel patch-elve gondolom. Nekem steamen megvan és egyetlen egy pályánál nem lép ki. És a vga driveren meg az MS drivereken kívül semmi nincs fent.
(#5888) pinnacle: Ezt a drivert mondtam.
Én mondjuk nem használtam hozzá ezt a fix-et, lehet az volt a baj a mikinél portal 2 coop alatt. 
(#5889) nagysandor88: Szívesen.

-
nagysandor88
tag
-
pinnacle
nagyúr
Köszönöm a segítséged!
Ez a program megoldotta az 5.1-et. Az első hozzászólásba is be lehetne rakni, segítene másoknak is. A mikrofonhoz kell a Win7Vista_4GB_MicFix.reg.
Nekem idáig itt be voltak pipálva a hangszórók. Most nem. Próbáltam ki-be kapcsolni, különbséget nem vettem észre. -
Psychonaut
veterán
-
Wyll
őstag
Szerintetek mitől lehet, hogy egy ideje jobb oldal helyett balra nyílnak meg a menük és almenük egyes programokban (bár nem mindben)?

-
TRob1
veterán
Elég lehet... jah, kb. a következő nagyobb frissítésig.
Aztán megint a gondok... szvsz nagyon nem érdemes kicentizgetni a helyet, kell neki "bőven" hagyni hogy sose legyen gond. Addig míg esetleg nincs rá szükség, a plusz helyre lehet 1 játékot feltenni mondjuk. Aztán ha kell, a játék gyalu... -
sfdrakex
nagyúr
A programokat én az OS mellé telepítem, a játékok már külön partícióra mennek. Viszont 20 giga programok nélkül is karcsú lehet a W7nek, bár ha a pagefile-t áthelyezi és oda semmit nem telepít akkor elég lehet.
-
geprombolo
őstag
-
sfdrakex
nagyúr
W7 nek 20-25 elég szűkös, ha a programokat is oda teszi (office, médialejátszók, egyéb felhasználói progik) szóval inkább XP 10-15 giga, W7 35-40, a többire meg mehetnek az adatok, játékok telepítései.
-
geprombolo
őstag
Én a helyedben 3 partícióval operálnék, az első az XP, neki elég 10 giga (ette fene 15), a második 20 (vagy max 25), a harmadik meg ami fennmarad, a játékoknak. Oda tolhatod a játékot két külön mappába, hogy össze ne vesszenek. Így a játék is menni fog, meg a rendszerpartícióid is tisztán maradnak, lassabban töredeznek, tehát még sebességet is nyersz.
-
Psychonaut
veterán
Take Ownership (ha nem tudod mi, Google) gyorsan elvegzi neked. Ha nem latod a mappat, az lehet azert van, mert rejtett, ilyen esetben be kell kapcsolni a "rejtett mappak es fajlok megjelenitese" opciot a "Folder and search options" menuben, illetve kivenni a pipat "az operacios rendszer vedett fajljainak elrejtese" menupont elol.
-
GEPESZ66
veterán
-
Воланд
titán
-
GEPESZ66
veterán
Rendszergazda vagyok az otthoni gépemen.Szerettem volna frissíteni egy Smart Notebook nevű szoftvert, de telepítés közben azt írja ki, hogy a c:\\config ... nem írható, nincs hozzáférésem, s nem folytatja a telepítést.Az intézőben nem látom ezt a fájlt.A Total Commander mutat hasonló nevű arhív fájlt.Miért nincs hozzáférésem?Ha frissíteni akarom a szoftvert, akkor miért nem engedi?
-
Psychonaut
veterán
-
agressiv
addikt
Én még nem találkoztam ilyesmivel, pedig elég sok játékkal játszottam már. Felraktam a sok fasságot és már indult is.
Amúgy már sokadszorra próbáltam a Dirt3-at és a grafikája valami undorító, az irányítás meg aztán főleg. Egyszerűen szar játék.

-
pzs0315
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy nagy problémám van....nem tudok emilhez képet csatolni! Mi lehet a baj, mit kellene állítanom, hogy működjön?
Operációs rendszerem: Win7
Böngészőm: Firefox
Flash verzióm: Shockwave Flash 11.0 r1Köszönöm.
-
volvoguy
addikt
Én nem két vinyót használok egy darab 250GB-osat szeretnék úgy használni, hogy mondjuk 50Gb az Xp, a maradék 200GB a Win7-é..és mindezt a következők miatt: Van egy játék a Modern Warfare 2 ami Win7 alatt egy bizonyos pályánál kilép, kifagy, újraindul a gép....mindent amit lehet megpróbáltam, driver frissítés, stb....gondoltam megkéne próbálnom XP-alatt....ezért szeretnék 2 OP rendszert....
Működhet a dolog? Ha az XP-re jelentkezem be, és oda telepítem a játékot, gondolom akkor DX9 alatt fog működni a dolog, nyilván a VGA driver is majd olyan lesz ami az XP-nek kell meg minden....tehát így meglesz az XP futtatói környezet?
-
CoolMan
MODERÁTOR
Igen egyet értek csak tudod a "sima" felhasználó nem fog neki állni trükközni a játékkal, hogy menjen. Főleg nem úgy, hogy "dll meg regisztri" buherálás. Mert mi "kockák" még csak csak...

-
geprombolo
őstag
XP-n telepített játékok közül is megy néhány win7 alatt, némi trükkel. Van olyan játékom, amit még akkor telepítettem, amikor még a Vistát is Longhorn-nak hívták. És csak egy dll-t kellett betegyek a játék megfelelő könyvtárába, meg kompatibilitási módban, meg rendszergazdai jogokkal fut. A lényeg, hogy MEGY!

agressiv: azért vannak olyan gammák is, amik nem hajlandóak újratelepítés nélkül menni rendszerújratelepítés után, mert beír a winbe egy rakás dll-t. Ilyenkor inkább újrarakom, minthogy a dll-ek után kotorjak fórumokon, stb. -
CoolMan
MODERÁTOR
-
Hegyirabló
veterán
Egész jó ez a Windows 7-es.

-
agressiv
addikt
Mint mondtam, van olyan játékom ami már isten tudja hány éve lett telepítve még XP-n és megy. A játékok nem telepítenek semmit a windows-ba összevissza, max a program futtatásához szükséges rendszerprogramokat, OpenAL stb. Ha a másik windows-on ezeket telepíted manuálisan, akkor el fognak indulni.
Attól, hogy windows 7-en telepíted a játékot még ugyanaz a játék kerül fel mint amikor XP alatt telepíted.Ha egy játék beállításokat ment a dokumentumok mappába, azokat indításkor újra megcsinálja, ha nincsenek ott.
-
CoolMan
MODERÁTOR
Te már próbáltad úgy, hogy másik win-en (vista) telepített játékot másik win-en (win7) indítottad ugyan azon gépen? Mert nálam ez nem működött. Úgy viszont általában működik de az sem mindig, hogy ugyan azon a gépen win7-en telepített játék ugyan azon a gépen, újra telepített win7-en a másik partícióra telepített játék működik. Tehát a win újra lett telepítve de a játék nem (mivel másik partíción volt) és működött.
-
agressiv
addikt
-
sfdrakex
nagyúr
-
agressiv
addikt
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
agressiv
addikt
-
CoolMan
MODERÁTOR
Igen azt nem éred el. Ez kb. olyan mintha két "külön" géped lenne. Persze a fájlokat meg tudod nézni egyik rendszerből a másikba de játszani vagy programot indítani nem tudsz, tehát ha az xp-re telepített játékot/programot win7 alól nem tudod indítani és fordítva. (remélem érthető voltam
) -
volvoguy
addikt
-
Воланд
titán
-
volvoguy
addikt
Üdv! Azt megtudom csinálni, hogy a 250GB-os vinyón legyen 200GB a Win7-é, és 50GB az XP-é? Hogyan? Melyiket rakjam fel először?
És a későbbiekben ha ez összejön, külön-külön le kell szednem majd a Win7-hez és az XP-hez is a saját driverjeiket például?
-
Hegyirabló
veterán
-
Laccoss
addikt
-
nagysandor88
tag
Úgy lesz.
(#5852) Hegyirabló:

-
Hegyirabló
veterán
Semmi gond, vicces volt, amin én keresztül mentem az elmúlt másfél napban, meg tudlak érteni!

-
Psychonaut
veterán
Mentsd el jol (akar a tobbit is), hogy egy ujratelepitesnel ne kelljen megint osszevadaszni oket.
-
nagysandor88
tag
Ne haragudj! Véletlen volt. Nem a válasz gombra akartam kattintani. Ha elborul az agyam így írok. De jól jött ki a dolog.

(#5845) woland_y2k:
Köszönöm a gyors választ.
Nem értem miért kell elqurni, ami eddig jó volt. Volt egy pár jó dolog rajta. Most egy merevlemez figyelőt kerestem, de akkor az már nem lesz meg...

Szerk: Megtaláltam...
-
sfdrakex
nagyúr
Van belőle az AVG oldalán 64 bites változat, azt töltsd le és telepítsd.
-
Hegyirabló
veterán
Megint jönnék egy fájdalmammal (a hálózatra vonatkozó kérdésemet is fenntartom)!
Win 7 64bit-re nem lehet feltenni az AVG-t? Azt írja ki, hogy "A telepítőcsomag nem támogatja ezt a platformot..
Ha tényleg nem lehet rá felrakni, akkor meg kellene nekem valami ingyenes vírusírtó Win7 64 bithez.
-
Hegyirabló
veterán
"nem tudja valaki, hogy hova a rákba tűntek"
Ezt most azért tőlem kérdezed, mert én rák vagyok?

Sajnos én nagyon kezdő Win 7-es vagyok, nekem ez kínai rák nyelven van, amit írtál...
-
nagysandor88
tag
Hello!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nem tudja valaki, hogy hova a rákba tűntek a windows live gallery oldalról a minialkalmazások, nem találom, azt az oldalt, ahol több 100 volt belőlük. Az az oldal kellene, ami ezen a videón 3:53 nál van. Azon a címen ez jelenik meg. Előre is köszi a segítséget. -
Hegyirabló
veterán
-
Laccoss
addikt
Keress rá le írtuk már párszor hogy kell megcsinálni a hálózatot. Nem, nem otthoni csoporttal, és akkor nem lesz probléma

-
Sub-ZeRo
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
Köszi agressiv, Sub-ZeRo! CMSS-t nem tudom beállítani, valószínűleg már nem jó ez a program a 64 bites Win7-hez. A hangszóró tesztben is a bal első szól, utána mindegyik a jobb elsőn. A Winamp hiába jelez 5.1-et, csak sztereóban szól. Nincsen valami általános megoldás?
Az itt található leírás alapján sikerült elővarázsolni a gyorsindítást, ami nem is létezik. Nem tudom, hogy minek szívatják a jónépet. Az asztal megjelenítése és az ablakok között váltás, viszont 3 frissen telepített gépen csak 1-nél volt. Átmásoltam a többire és ott is működik.
Nekem az vált be telepítésnél, hogy mindig csak az a vinyó volt csatlakoztatva, amire telepítek XP, Win7, Ubuntu sorrendben.
-
Hegyirabló
veterán
-
Hegyirabló
veterán
Ezután következhet a legjobb móka, másoljunk át 100GB-ot egy 16GB-os pendrive segítségével!

Lehet, hogy inkább csinálok egy hálózatot a noteszgép (Vista) és az asztali (Win 7) között. Bár XP-vel ez nem mindig sikerült régebben, de úgy tudom ezeknél az oprendszereknél már egyszerűbb egy helyi hálózatot összehozni.
-
Hunork
veterán
Hát igen, az AHCI alap...ezzel kellett volna kezdeni...
Jumper meg nincs... csak sata1,2,3... És agyvérzés helyett megyek én is ebédelni... 
-
Hegyirabló
veterán
Pontosan én sem tudom, megcseréltem a kábeleket, eddig a Samsung volt a rendszer, most a WD-re raktam. Fürdés közben (sic!) jutott eszembe, mint Archimedesznek, hogy mi lenne, ha átállítanám a boot sorrendet, mert eddig úgy volt, hogy 1st, 2nd, 3rd is HDD-ről próbál bootolni. Ezt átnyomtam úgy, hogy 1st HDD, 2nd DVD, 3rd none.
Valamint Sub-Zero Mester
tanácsára átállítottam Native IDE-ről AHCI-ra.Gondolom ezek összessége hozta össze a dolgot. Lehet, hogy már annyira belejöttem, hogy felrakom még egyszer, mert most alapvetően a Slave vinyón van a rendszer, nem tudom miért, mert a kábeleket megcseréltem, emlékeim szerint SATA-nál meg már nincs jumper. Vagy tévedek? Vagy hagyjam a francba, és örüljek, hogy jó?

Köszönet Neked is, Hunork, nehogy agyvérzést kapj nekem!

-
Sub-ZeRo
nagyúr
Gémer. Tudod ilyen mindenféle fost rak fel, meg optimalizálva van meg ilyen hülyeségek. Ha ilyened van akkor benzint a lemezre és gyújtsd fel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Hunork
veterán
Vazze, szétfeszült az agyam a gondolkodástól...
meg a linkek megkeresésétől, ezek mind félre vannak téve... 
De áruld el, hogy hogyan sikerült???? -
Hegyirabló
veterán
Azt a rohadt, megoldottam!

Nem tudom hogyan, de most jó!
Hálás köszönetem mindenkinek, aki segített az elmúlt több mint egy napban! Tartunk majd egy "Hegyirablónak jó a gépe" bulit, és ott mindent én fizetek!

Nagy

mindenkinek!Elég egy smiley is.
[ Módosította: #65675776 ] -
sfdrakex
nagyúr
Legyen rádugva amire telepíteni akarsz, töröld róla az összes partíciót, majd partícionálás és formázás nélkül nyomj a W7 telepítőben egy telepítést, engedd hogy ő hozza létre és formázza a partíciókat, ahogy neki jó. Telepítés előtt pedig legyen a biosod teljesen alapra állítva.
-
Hunork
veterán
Huh, hát egyszerű az eset.
milyen a Win7? most komolyan...Volt-e fönt ilyen pl. Driwer sweeper, Driver updated...ezek betehetnek.Most lehet, hogy már mindent mondtak, mert az összes hsz-t nem olvastam el, nekem ezek jutnak eszembe:
1. BIOS: nem default, hanem egy Clear CMOS, sőt, gombelem ki, 20 perc után be. (megjegyzem, az elem merülése is kiválthat ilyen gebaszt...)
2. Bios-ban keress ilyet, nem tudom van-e, ha igen, állítsd Disabled-re: boot sector warning/virus protection vagy valami hasonló, alaplaptól, bios gyártótól függ. Sata mód AHCI. (jut eszembe, milyenek a HDD-k? erre nem emlékszem...)Az biztos, hogy nem jó, ha két 100MB particiód van, nyilván ezek ütköznek...és kavarognak.
3. Ha még semmi, akkor win7-ben parancssorban: Írd be: chkdsk /f /r (Rendszergazda mód) Gép újraindul, chkdsk lefut.
4. Ha nem, megy, ismét válaszd a parancssor-t. MBRFIX. (Rendszergazda mód)
Itt olvass előbb erről!!!: [link]
5. Aztán itt egy lehetséges megoldás:[link] Igaz, ez Vista esetében vetődött fel, de nem oszt, nem szoroz, az alap ugyanaz.Az első négy után mennie kell...ha nem, ott az 5. pont. Ha ez sem, akkor gondolkodok...de más nem jut eszembe. Nekem 3 HDD van, telepítéskor mindegyik rádugva, és soha nem volt gondom...ezért is kérdeztem, a Win7 milyen...mert nem mindegy...ha kell, írj pü-t ez ügyben...
Telepítés: ha ott vagy, akkor válaszd az Egyéni telepítést. Itt a meglévő particiót/kat töröld, ne csak formázd! Törlés, utána létrehozás. Mindent!!! Ha kész van, akkor válaszd az elsőt, ha több van, ha csak egy, akkor nyilván azt, és utána formázás, majd mehet a telepítés.
-
Hegyirabló
veterán
Mi az a gámer?
A két 100MB-os csak most jelent meg, a ma délben sorra került újratelepítés után. Előtte csak egy 100 megás volt, de akkor is ugyanez volt a helyzet.
Ezért kérem, tisztelettel, hogy írd le Te, vagy bárki, lépésről-lépésre, hogyan csináljam meg a telepítést. Pl:
- hány vinyó legyen bent a telepítéskor
- melyiket formázzam, melyiket töröljem
- melyikre rakjam fel a Win-t
- stb.Én most elmegyek ebédelni, mert az elmúlt 26 órából 21-et a gép mellett töltöttem, 5-öt meg alvással, de addig is tisztelettel és hálával várom a javaslatokat.
Köszönettel!
Attila
-
sfdrakex
nagyúr
Hogy lett neked 2 db 100 megás partíciód? Lehet az kavar be valamit.
Szerk.: Megelőztek.
-
Sub-ZeRo
nagyúr
Ugye nem valami gámer win-t használsz?
Amúgy meg nálad va na gubanc. 2 db 100 megás partíciód van, ami nem mondható jónak. Ott valami le lett szúrva. Igaz az egyik nincs formázva, de ott lehet a bibi. Ott valami nem jól sült el. -
Hunork
veterán
visszaolvasok, és megnézem...

-
Hegyirabló
veterán
-
Hegyirabló
veterán
Annyira jó, hogy a PH-nál is pont most nem megy a képfeltöltés. A linken egy kép, hát ha segít:
-
Hunork
veterán
Üdv mindenkinek!
Egy kis reklám, nem tudom, mikor lesz fent a logout-on, remélem hamarosan, de olvassátok el A Windows meghódítása cikket!!!

Egy rakat dolgot összefoglaltam benne, amikről itt nap. int nap beszélünk! Igyekeztem mindent összeszedni, belegyúrni, de ha valami hiányzik, majd írjatok bátran, és pótolom!
Béke mindenkinek, és jó étvágyat!

-
sfdrakex
nagyúr
BIOSban nyomj már egy load defaultot, hátha.
-
Hegyirabló
veterán
-
Hegyirabló
veterán
Már írtam, jól van beállítva.
-
DeSanto
őstag
Nézd már meg a boot prioritás jól van e beállítva.
Valószínű azon a vinyón amit később rádugsz van valami "maradvány".
Először onnan akar boot-olni az alaplap. -
Psychonaut
veterán
Nem olvastam vissza (tehat mar lehet mondta valaki/irtad), de nem lehet, hogy BIOS-ban a masodik HDD van beallitva elobb a bootsorrendnel, ezert nem tud bootolni?
-
Hegyirabló
veterán
-
Hegyirabló
veterán
Már miért volna rossz, ha XP-vel ÉVEKIG működött rendesen, csak érdekes módon pont a Windows 7-nél történik ez, arról nem is írva, hogy ahogy látom nem én vagyok az egyetlen, akivel ilyen történik. Az sem tűnt fel, hogy ha csak egy HDD van bent, és azon a rendszer (legyen akármelyik a kettő közül), akkor megy rendesen, egészen addig, amíg rá nem dugom a másik HDD-t is? Onnantól kezdve van ez. Próbáltam javítást az indítólemezzel, parancssorok futtatását, formázást, törlést, formázás majd törlés és megint formázást, most megcseréltem a kábeleket, kíváncsi vagyok ezzel mit hoz ki. Ezek után még mindig úgy gondolod, hogy nálam van a hiba? Mert ha igen, akkor kérlek segíts, és nevezd meg, hogy mi a hiba, mert dobálózni könnyű azzal, hogy "valami rossz nálad", de ez nem visz előbbre.
Ha meg még is úgy gondolod, hogy talán Micrsofték rontottak el valamit, akkor kérlek segíts, az ilyen felesleges megjegyzések helyett!
-
Sub-ZeRo
nagyúr
AHCI üzemmódban vannak?
-
Hegyirabló
veterán
-
Sub-ZeRo
nagyúr
A rendszerrel nincs baj, nálad van gubanc. Erről nem az MS tehet, hogy valami rossz nálad.
-
sfdrakex
nagyúr
A W7 partíciónálta és formázta a vinyódat, vagy az előre meg volt partíciónálva és csak telepítetted?
-
Hegyirabló
veterán
-
Laccoss
addikt
Ugye nem cserélted fel a vinyó kábeleket? Mert ahogy a képen látszik, nem talál windowst azon a vinyón. Lehet hogy a másik vinyón volt windows, de már nincs, és arról próbál bootolni azért nem megy. Mondjuk akkor is kellene látnia a másik vinyón...
-
DeSanto
őstag
-
Sub-ZeRo
nagyúr
-
Hegyirabló
veterán
-
sfdrakex
nagyúr
-
DeSanto
őstag
-
Gorneck
legenda
-
Sub-ZeRo
nagyúr
-
DeSanto
őstag
-
Gorneck
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
-
5900 - 5801
72423 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Windows 7
- (kiemelt téma)
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- AMD FX
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Milyen monitort vegyek?
- Sorozatok
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Spórolós topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hétvégére virradóan kiöntött a medréből a hardverfolyó
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én mondjuk nem használtam hozzá ezt a fix-et, lehet az volt a baj a mikinél portal 2 coop alatt. 

Aztán megint a gondok... szvsz nagyon nem érdemes kicentizgetni a helyet, kell neki "bőven" hagyni hogy sose legyen gond. Addig míg esetleg nincs rá szükség, a plusz helyre lehet 1 játékot feltenni mondjuk. Aztán ha kell, a játék gyalu...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)