Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Tegnap semmi gondom nem volt a rendszerrel, ma pedig már nem akar betöltődni. Megáll a Windows logó után a betöltés, és csak az egérkurzor marad meg (a kör mutatóval, mint amikor tölt a Win). Tegnap nem telepítettem semmit, csak a szokásos oldalaimat néztem meg Chrome-ban, meg a levelezésem. Ennyi, mást nem! Mi a fene lehet? Mi akadályozza meg a betöltődést? Ki lehet valahogy deríteni? Nem szeretném megint újratenni. A Csökkentett mód hálózattal módon betöltődik, most is úgy tudok ide írni!
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Sonja
nagyúr
válasz hackeeeee #17224 üzenetére
Ja, hogy arra gondoltál. Összekevertem a rendszervisszaállítással. Igen, próbáltam azzal is, de ugyan úgy megállt. SPTD driver nélkül semmi gondja. Akár hogy leszedtem, majd vissza fel a legújabb verziót, akkor is ezt csinálta. Most az a szopás, hogy nincs ISO file feltelepítési segédletem, mivel csak arra használtam. Ha minden igaz van az UltraISO-nak ilyesmi funkciója is. De, ha valaki tud egy ehhez való progit (ingyeneset, ha lehet), akkor írja meg!
-
Sonja
nagyúr
Egy programot szeretnék eltávolítani (uninstall), de ezt vágja a képembe (a program nevét kitöröltem a képről):
Természetesen rendszergazdai jogosultsaágokkal rendelkezek, UAC ki van kapcsolva. Mi a megoldás? Köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs