Hirdetés
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Shaunda
csendes tag
A problémám onnan indult, hogy akármilyen aktív USB eszközt csatlakoztattam a gépre, a windows 7 el kezdte keresni az eszközillesztőt, de ez egyszer sem sikerült. Erre azt a megoldást olvastam, hogy töröljem ki az USB gyökérhubot az eszközkezelőből, áramtalanítsam a gépet, majd újraindítva a gépet fel fogja ismerni az eszközöket. Ez végül azt eredményezte, hogy ezt a letörölt USB gyökérhubot sem tudta befrissíteni, ugyan úgy, ahogyan eddig sem, és most egyáltalán nem kezeli az USB portjaimat, így sem az egeret, sem a billentyűzetet. Ez csak akkor áll fenn, ha már elindult a windows, a BIOS-ba pl. be lehet lépni.
Mit lehet így tenni, hogy sem egerem, sem billentyűzetem nincsen, és még csak nem is frissíti be a gép az eszközillesztőt?
Válaszaitokat előre is köszi!
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Samsung Galaxy Z Flip7 Zsebbe csukható stílus, 120 Hz élmény 12/512 GB Használt, karcmentes
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest