- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
Aktív témák
-
Shaunda
csendes tag
A problémám onnan indult, hogy akármilyen aktív USB eszközt csatlakoztattam a gépre, a windows 7 el kezdte keresni az eszközillesztőt, de ez egyszer sem sikerült. Erre azt a megoldást olvastam, hogy töröljem ki az USB gyökérhubot az eszközkezelőből, áramtalanítsam a gépet, majd újraindítva a gépet fel fogja ismerni az eszközöket. Ez végül azt eredményezte, hogy ezt a letörölt USB gyökérhubot sem tudta befrissíteni, ugyan úgy, ahogyan eddig sem, és most egyáltalán nem kezeli az USB portjaimat, így sem az egeret, sem a billentyűzetet. Ez csak akkor áll fenn, ha már elindult a windows, a BIOS-ba pl. be lehet lépni.
Mit lehet így tenni, hogy sem egerem, sem billentyűzetem nincsen, és még csak nem is frissíti be a gép az eszközillesztőt?
Válaszaitokat előre is köszi!
Aktív témák
- Energiaital topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fujifilm X
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest