Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Lehet hogy az Office fórumban kellene próbálkoznom kérdésemmel, de én mégis itt tenném fel először kérdésem:
Srat menüben, bal oldalt megjelennek az utóljára megnyitott programok, pl. Excel 2010, Word 2010. Ezekre egérrel rámutatva tőle jobbra megjelennek az utóljára megnyitott dokumentumok (Legutóbbi). Nálam ez 8db.
Találtam egy olyat hogy Start-Tulajdonságok-Testreszabás-Jump List menükben megjelenített elemek száma.
Itt lehet beállítani hány darab jelenjen meg? Ha igen, nem értem, mert 10 volt beállítva, nálam meg max. 8 jelent meg
Mit jelent a Jump List, mire van hatással?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest