Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
VGYke
addikt
sűrű és nagyon nagy elnézést egy olyan kérdésért, ami nem win7, hanem Vista! Na de kérdésem tárgyának megoldása biztosan nagyon hasonlít a két rendszernél egymáshoz, úgy hogy először itt próbálkozom be. És hát ha win7 felhasználóknál is jelentkezik ez a probléma, így válaszaitok nem csak nekem lesz hasznos.
Szóval, elutazom pár hétre és feladva a stabil otthoni win7-es asztali PC-m biztonságát, a munkahelyi Vistás laptopom jön velem, de net nélkül nem élet az élet, így mobil-pc kapcsolattal szeretnék netezni. Eddig is csináltam ilyet a Nokia PCSzütty segítsgével, de most nem akarom telepíteni ezen alkalmazást, úgyhogy levadásztam ezen Nokia (modem) drivert. Minden szép és jó azon túl, hogy néha csatlakozik, néha nem (amikor nem: "számítógép azonosítása a hálózaton"-kérdésnél akad el) de nem ez a fő kérdésem.
Fő kérdésem: hogyan tudom a modemes kapcsolatot automatizálni: tehát laptop bekapcsolásnál induljon és ha nem kapcsolódik addig próbálkozzon, amég nem sikerül?
Kérdésem bonyolítja, hogy van 1 "Főnök" admin fiók (aki nem játszik, nem internetezik csak telepít: szóval én) és 2 korlátozott, aki mindent csinál, főleg én.
Utoljára win98 alatt volt modemem, öregszem, butulok
Aktív témák
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Renault, Dacia topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
- 1db! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sűrű és nagyon nagy elnézést egy olyan kérdésért, ami nem win7, hanem Vista! Na de kérdésem tárgyának megoldása biztosan nagyon hasonlít a két rendszernél egymáshoz, úgy hogy először itt próbálkozom be. És hát ha win7 felhasználóknál is jelentkezik ez a probléma, így válaszaitok nem csak nekem lesz hasznos.