Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Enhanced video renderert Windows7 Ultimate N-re hogyan lehet varázsolni?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Már újraraktam, az SP1 ment fel ezúttal. Érdekes, újrarakás után Digi net megy anélkül is, hogy csináltam volna neki PPPoE kapcsolatot, simán helyi hálózaton, hitelesítés nélkül. Erre eléggé csóválom a fejem.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
fatal`
üzenetére
Vagy szimplán a win7-em őrült meg valamitől. Tippem továbbra is Nvidia beta driver maradványa, vagy esetleg a WD My Passport rakott fel valami drivert, esetleg az. Ha simán végigmegy a teszt Xp alatt, akkor nem tudom elképzelni a hardveres hibát.
Memtest is lement. Xp alatt a teljes önteszt még folyamatban HDSentinelben.
Prime, stb. előfordulhat, hogy megfagy, de azért, mert amúgy is random fagy a Win7-em. Valami elromlott, csak nem tudom mi. Ha lemegy a HDsentinel, újrarakom a win7-et, aztán meglátjuk. Sajnos jobbat nem tudok. -
Drizzt
nagyúr
válasz
fatal`
üzenetére
A részletes öntetsztet kell futtatni Sentinelben, vagy még utána felület tesztet is esetleg? Tudom, hogy azt írja, de meglepne, ha tényleg hardver hiba lenne, mert eléggé furcsa, hogy Win7 alatt hardver hiba, Win Xp alatt meg semmi gond. Igazából akkor se dőlök a kardomba, ha tényleg hardver hiba, csak meg kéne tudni akkor állapítani, hogy melyiké.
-
Drizzt
nagyúr
Egyik napról a másikra random módon elkezdett fagyni a win7 64 bitem(szinte mindig desktopon, játékok közben egyszer sem). Nem tudom mi lehet a gond. Gyanakodtam az nvidia beta 270.51-es driverre, de elvileg sikerült eltávolítani, s a korábbi whql-t visszarakni, de a fagyi maradt.
Valamilyen registry cleanert is futtattam. A 32 bites XP-m eddig nem fagyott, úgyhogy bízok a nem hardveres jellegű hibában. Habár azt jóval kevesebbet használom. És eléggé úgy néz ki, hogy amikor valamilyen winchester műveletet fejezek be, akkor fő meg leggyakrabban, mondjuk winrar betömörítés, vagy torrent letöltés vége. Kernel-power 41-es jellegű a hiba. -
Drizzt
nagyúr
Következő van nálam: van egy C:, ezen windows 7 64 bit foglal helyet. Van még a d: meghajtóm, tele adattal. Szeretnék egy xp-t is a gépre. Hogyan oldható meg legegyszerűbben a dolog? Terméászetesen kéne hogy indításnál lehessen választani oprendszert.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amazon
- Amatőr csillagászat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valamilyen registry cleanert is futtattam. A 32 bites XP-m eddig nem fagyott, úgyhogy bízok a nem hardveres jellegű hibában. Habár azt jóval kevesebbet használom. És eléggé úgy néz ki, hogy amikor valamilyen winchester műveletet fejezek be, akkor fő meg leggyakrabban, mondjuk winrar betömörítés, vagy torrent letöltés vége. Kernel-power 41-es jellegű a hiba.