Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Egyik napról a másikra random módon elkezdett fagyni a win7 64 bitem(szinte mindig desktopon, játékok közben egyszer sem). Nem tudom mi lehet a gond. Gyanakodtam az nvidia beta 270.51-es driverre, de elvileg sikerült eltávolítani, s a korábbi whql-t visszarakni, de a fagyi maradt.
Valamilyen registry cleanert is futtattam. A 32 bites XP-m eddig nem fagyott, úgyhogy bízok a nem hardveres jellegű hibában. Habár azt jóval kevesebbet használom. És eléggé úgy néz ki, hogy amikor valamilyen winchester műveletet fejezek be, akkor fő meg leggyakrabban, mondjuk winrar betömörítés, vagy torrent letöltés vége. Kernel-power 41-es jellegű a hiba.
Aktív témák
Aktív témák
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- LED világítás a lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valamilyen registry cleanert is futtattam. A 32 bites XP-m eddig nem fagyott, úgyhogy bízok a nem hardveres jellegű hibában. Habár azt jóval kevesebbet használom. És eléggé úgy néz ki, hogy amikor valamilyen winchester műveletet fejezek be, akkor fő meg leggyakrabban, mondjuk winrar betömörítés, vagy torrent letöltés vége. Kernel-power 41-es jellegű a hiba.