Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Aktív témák
-
válasz
sfdrakex
üzenetére
Sziasztok!
Kolléga! Te nyertél...
Örök hálám érte...
Ott ahol írtad,megtaláltam! (overscan néven!) Nagyon köszönöm a segítséged!!!Utánakérdeztem havernál,mert neki még a freedomos XP van fent,hogy pontosan mi a neve a "dock-nak"... Rocketdock a progi neve,s ez az amit anno használtam,s ami bele volt integrálva a freedom-os Xp.be. Itt van az,hogy a legfontosabb dolgokat (sajátgép,lomtár,dokuk,stb) egy pofás kis lenyíló (de ez persze áthelyehető bármelyik oldalra!) tálcáról lehet elérni! Nekem anno ez nagyon tetszett!
Egérmutatói témát már kérdeztem,tud valaki ebben segíteni? (3d bronz téma (asszem ez volt a pontos neve) ezt lehetne e itt használni?)
S mégegy kérdés! Minialkalmazásokat alig lehet találni a hivatalos win oldalon. Tud valaki 1-2 működő "okos" dolgot,amit érdemes lenne használni? Vagy ki mit használ? (Nekem eddig az óra,időjárás,és a proci/ram haszn. van kint) Ezt hívják asszem gadget-nek??!
Köszi a segítséget!!
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Örök hálám érte...
Ott ahol írtad,megtaláltam! (overscan néven!) Nagyon köszönöm a segítséged!!!