Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
Aktív témák
-
krystman
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hát nekem alapból is látszik a Eszközkezelőbe, hogy ott van, de máshol már nem venni észre. XP alatt, a Sajátgépbe is látszott, hogy kártyaolvasó egy külön meghajtó. Hát tegnap próbáltam Vastas drivert hozzá, de az nem tetszett neki. Ki is írta, hogy nem megfelelő hozzá. Utánna nem tudtam vissza állítani rendesen, de ma néztem, hogy valahogy a Win7 még is talált valami drivert, hozzá, mert nincs már felkiáltójel mellette. De ettől függetlenül, nem működik, csak az Eszközkezelőbe van. Mondjuk ehez a laptophoz XP és Vista driver van alapból, de így a Win7 mindent felismert, benne. Csak valahogy ez nem működik igazából.
Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2G I 8GB I 160GB I DVDRW I 14" HD+ I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest