Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Gogle Drive csatolása szerveren / Nexcloud integráció
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
üzenetére
Hmm, lehet, ennyire nem mélyedtem bele a dologba, hogy ezt támogatja-e a VLC. És ez mennyire jelent durva minőségbeli különbséget?

És mi a helyzet az MPC:HC lejátszóval vagy a GOM Playerrel?
Ezek szerint amúgy Te sem pártolod az integrált codecekkel rendelkező lejátszókat?
Akkor mi számít "jó" lejátszónak? Mert hogy a Windows Media Player számomra nem számít annak, az is biztos. És szerintem ezerszer idiótább beállításai vannak, mint mondjuk a VLC-nek...
Főleg, hogy alapból nem képes avi-k hozzárendelt feliratlejátszására, ahhoz is trükközni kell, ne má'...
Többek közt ezért szeretem a hordozható lejátszókat, mert nem kell külön szarakodni a kodekek telepítgetésével (így tényleg csak olyan kodeket kell felraknom a gépemre, amit amúgy is gyakran használok, esetleg videószerkesztésnél, vagy egyéb miatt van rá szükségem, nem kell bajlódni olyan kodekek felrakásával, amik igazából egy-két, talán évente megnézett videóhoz szükségesek), meg a feliratok lejátszásával. Megy, és kész.(#6752) Morden24:
"Egyébként miért olyan nagy para a codec pack?"
daa-raa itt megadta a választ, 2. mondat. Én se szeretem, ha egy kodekcsomag teleszarja a registry-t akár tök felesleges dolgokkal is, amikre az életben nem lesz szükségem.
Ezenkívül meg már nem egyszer szoptam meg az ilyen-olyan neves kodekcsomagokkal, amiket Te is később említesz. Azóta nem élek ilyenekkel
, ha van egy-két kodek, amire ténylegesen szükségem van, akkor azokat felpakolom, nem olyan nagy cucc.
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Akciókamerák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Dobozos új HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Főleg, hogy alapból nem képes avi-k hozzárendelt feliratlejátszására, ahhoz is trükközni kell, ne má'...
Ezenkívül meg már nem egyszer szoptam meg az ilyen-olyan neves kodekcsomagokkal, amiket Te is később említesz. Azóta nem élek ilyenekkel