Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
Valed
tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
az 1080p meg a 720p is szépen viszi a gép csak lejátszás közben folyamatosan felzabálja valami a memóriát és ha a memória elfogyott akkor belassul az egész rendszer, elkezd akadozni a film. Mintha 720p-s filmnél ez a jelenség kevésbé jelentkezne, lassabban fogy el a memória. Már tettem fel régebbi és újabb vga drivert is egyik sem segített.
Leginkább arra gyanakszom, hogy a videokártyában lévő hypermemori zabálja fel a memoriát, de ezzel kapcsolatos beállítást sem a biosban sem a vga driverben nem találtam. Azonban a hiba fennáll ha a film lejátszását a processzor végzi meg akkor is ha a vga.cannyon: Azért raktam fel 64 bites oprendszert mert gondolkodom plusz 2gb ram beszerzésén. A hd filmnézést leszámítva a memória foglalásban nem vettem észre eltérést a 64bites win7 és a 32bites vista között. Sebességükben sem láttok semmi félé eltérést, csak a win7 hamarabb bekapcsol mint az 1éves vista.
HD film lejátszásra nekem az mpc-hc a legjobb dvxa beállításokkal mert akkor a vga végzi a lejátszást és a noti hűtője nem kapcsol be.
Aktív témák
- Energiaital topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- Akko M1 fekete-szürke keycap szett
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest