Hirdetés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A Win7 energiabeállaításai között nem kofigolható, az IDT szoftveres felületén szintén nem, és az eszközkezelőből sem.
Viszont tuti, hogy a driver adja hozzá ezt a remek funkciót/értéket, mert driver nélkü is van hang, akkor ezt nem csinálja, csak úgy egyéb hiányosságok adódnak, tehát jelenleg vagy cicceg, vagy nem működik teljesértékűen.
Bármilyen letölthető gyári buheraszoftvert nem találtam.A dolog pikantériája, hogy a Dell supporton majdnem sírva fakadt a hölgy, amikor végigmondtam a mondókámat, és gyorsan átirányított a HRP-hez, akik meg azt ajánlották, hogy fórumozzak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha máshogy nem megy, akkor elkezdek bányászni, meg írok egy mailt a Dell-nek meg az IDT-nek is, csak ismerve ezeknek a sebességét addigra megtalálom magam is
Aktív témák
- Hardcore café
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- TCL LCD és LED TV-k
- Diablo IV
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)