Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Én fel is teszem mindig.
Én úgy vagyok vele, hogy nem hülyeségből adják ki. Jó persze előfordulnak kompatibilitási hibák, de előbb-utóbb mindenre lesz megoldás. Mellesleg előfordul, hogy lefagy pl. a sidebar-om, gondolom ilyesmiket javíthatnak az ilyen frissítések. Akkor meg miért ne tegyem fel...?(#44804) Steelmanus: Láttam vasárnap, hogy sokan szenvedtek a hétvégi update-csomaggal, nem akarta feltenni sokaknak, fagyott stb. Nálam is, miután az egyik updatet 3 és fél órán keresztül "telepítette", és megszakítani sem tudtam, adtam neki egy restartot. Utána már felmentek (egyedül a Defender frissítését nem tudta, de azt már normálisan kiírta, és újbóli próbára már ment). Szóval tényleg valami gáz volt velük...
Viszont SymbianOS-nek nem ezekkel lehetett a gondja, legalábbis, ha a másik gépen már hetekkel ezelőtt csinálta, akkor ott nem ezek a frissítések kavartak be.
Aktív témák
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én úgy vagyok vele, hogy nem hülyeségből adják ki. Jó persze előfordulnak kompatibilitási hibák, de előbb-utóbb mindenre lesz megoldás. Mellesleg előfordul, hogy lefagy pl. a sidebar-om, gondolom ilyesmiket javíthatnak az ilyen frissítések. Akkor meg miért ne tegyem fel...?