Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- gerner1
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
szio, nem dehogy, csak pár hónapja kaptam egy netbook-ot ( Toshiba T210 ) és ezen előretelepített rendszer van / win7 home prem 64bit / xp-hez képest pár dolog még új számomra és most tanulgatom. leállításnál irkálja néha azt h a háttérben fut vmit stb és ezért is kezdtem el lesegetni a naplót hátha írja melyik program "ragad" be. van egy új pendrive-om, amit tegnap használtam először ezen a gépen és most már napok óta nem néztem a naplót gondolván h úgyis a szokásos minden...és mikor rápillantottam láttam a disk errort és hát kiakadtam

szóval ez egy netbook 2 usb + eSata usb combo-val. próbáltam mindegyikben és amikor rácsatlakoztatom a pendrive-ot ,akkor kb 5ből 1x dob rá a napló ilyen error-t. megnéztem egy 3ik laptopon is /xp/ és azon sem volt gondja.
garis minden, de ilyenkor nehéz megtudni mi a gond, win7 driver, usb kimenet vagy pendrive.Sub-ZeRo: Inteles
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Asztalos klub
- OLED monitor topic
- BMW topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest