Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
Na akkor te is figyelj. Szerintem nem voltam bunkó, elmondom miért.
1. Ide jössz és elmondod mi a bajod. Egy dolog, nem ez a baj, azért van a fórum.
2. Azt egy szóval nem említetted hogy milyen rendszer alól csinálja a géped a hülyeséget csak azt hogy buzerálod valamivel elsz@ródik és mi találjuk mi a baja...
3. Ha a vga-val van a baj és rendszer telepítés után is csinálja a hülyeséget, akkor nem szoftver, hanem a hardver a hibás. Mivel ez egy windows 7 topik, nem ide való.
Tudod itt van kereső és keresgélni kell.
Ja és a géped adatait kitöltheted nyugodtan, mert ha többször jössz ide segítséget kérni, akkor na matekozunk már azon milyen hardver, szoftvered van..
Persze attól még kérhetsz segítséget, ha pontosan leírod milyen rendszeren mi a hiba jelenség.
4. Nem vagyok bunkó paraszt...
5. Kijavítanálak... Csak egy diplomám van...És nem vagyok Bill apónak az öcsse sem.
Ja és tudom a jómodort. De csak akkor ha az illető megérdemli...
6. Olvastam hogy elnézést kérsz, én is.(na most voltam bunkó de csak azért mert most jöttem véradásról
)
Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Elektromos autók - motorok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Diablo IV
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)