Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
Aktív témák
-
válasz
RootRulez
üzenetére
Addig én sem tudtam (én nem is néztem utána), amíg nem hoztak egy lapost, Starterrel előtelepítve. Hajtott a kíváncsiság, hogy mi történik, ha megpróbálok 3-nál több alkalmazást futtatni (kiír valami figyelmeztetést a W7, hogy nem lehet vagy mi lesz)
De aztán nem történt semmi a 4. alkalmazás után sem, és mivel eredeti, nem buherált példányról volt szó, ezért néztem utána akkor. A korábbi linkben a 6. pontban ez vagyon:
"Korlátozott az egyszerre megnyitható programok száma?
A Starter rendszerben annyi programot futtathat, amennyit a hardvere elbír. A Starter csak 2 gigabájtnyi (GB) RAM memóriát támogat, amely korlátozhatja az egyszerre megnyitható programok számát."
Steelmanus
Ööö a feladatütemezőbe (Scheduler-be)?
Nem kell semmit sem ütemezni, msconfig és/vagy services.msc kell hozzá, más nem...
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- PC Játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os áfás számla - 0401BE
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem kell semmit sem ütemezni, msconfig és/vagy services.msc kell hozzá, más nem...