Hirdetés
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
Éppen ez a problémám. Pont ezt csinálom, de az almappák egyszerűen lesz**ják. Hiába van jól beállítva a főmappában minden, beállítom, hogy minden almappára legyen az érvényes és nem történik semmi.
Normális esetben ilyenkor feljön egy kis ablak, ahol elindul egy csík és végigpörgeti az új beállításokat az összes almappán, de itt nem történik ilyesmi. Az almappák egyszerűen nem tekintik szülőnek a főmappát. Ezért is írtam le részletesen, hogy előtte újraformáztam az eredeti mappát (ami egy egész partíció) de a beállításokhoz nem nyúltam, nem tudom, hogy ez megzavarhatja-e a dolgokat.
Ha az egyik almappát átmásolom egy másik megosztott mappába, akkor annak megkapja tökéletesen a beállításait és remekül működik. Ha visszamásolom a problémás mappába, akkor újra beállítódnak a rossz engedélyek, de fogalmam sincs honnan szedi őket, mert nem a főmappától az biztos.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- talmida: My Art II.
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Diablo IV
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Call of Duty: Warzone
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- Beszámítás! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- AlzaErgo ErgoArm D65BN Essential
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest