Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Def26
félisten
Sziasztok
Olyan problémám lenne, hogy reggel próbáltam frissíteni laptopomon a vodafone e220 modem szoftverét. A vodafone oldalán az update résznél azt írták, hogy xp alatt működik csak a frissítés ennek ellenére én megpróbáltam ezt win 7 alatt (kompatibilis módban) futtatni. Elindítottam a szoftvert majd csontra fagyott a gép, ekkor még csak kereste a modemet, semmit nem installált, vártam vele kb. 10 percet majd kilöttem a progit. Ekkor észrevettem, hogy az USB -s MS egér nem működik, majd rájöttem, hogy semmilyen USB eszközt nem ismer fel. "USB eszköszt nem lehet felismerni" szöveget dob.
Újraindítottam, ez sem segített. Bújom a netet de csak halandszát találok. Létezik, hogy elqrtam a gépen az USB kezelőket vagy mi?
Csináltam egy rendszer visszaállítást is, de az sem segített. Eszközkezelő nem ír problémát.
Még nagyon régen emlékszem volt hasonló gondom xp -n akkor csak a win install segített, remélem most win 7 alatt van valami megoldás...

Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Innosick, Samsung Laptop memória DDR5 5600Mhz // ÚJ // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest