Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
thx. újjal az a baj hogy arra pici területre van besuvasztva minden, holott ott az egész asztal. Szerintem jobban áltátható a CS főleg kismillió programmal.
még egy: bal alulra hol van az asztal megjelnítése ikon? hogy egy kattintással minden a tálcára kerüljön és az asztal jelenjen meg. vagy ezt hogy tudom elérni. Bekapcsoltam egy asztal eszköztárat, jobb olalt jelent meg, de az nem az...csak annyit csinált hogy rákattintva kihozott egy listát ami az asztalon van...ja hogy amit linkeltél az egy külső progi? áhh. inkább nem buherálnám. vaalhogy nem lehet beállítani hogy szabadon nagyobb alblakban nyíljön meg a start menü?
Aktív témák
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- Path of Exile (ARPG)
- Macrodroid
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Futás, futópályák
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Iphone 15 Mobiltelefon 128Gb 100% akkumulátorral
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Asrock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest