Hirdetés
- Pajac: Hawking
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Aktív témák
-
Balázs_a_laz
aktív tag
Sziasztok,
adott:
-új hp pavilion dv6 notebook, hozzá 7 home premium 64 bit op. rendszer.
Van a notebook-on jelenleg 5 particíó egy 640 GB-os merevlemezen. Mivel szűz windowst szeretnék rá tenni, ezért nem a gyári recoveryből teszem fel, hanem egy sima windows 7 home premium 64 bit dvd-ről, ami nem telepíti fel ugye a sallangot. Namármost, mikor elindítom a telepítőt, és eljutok, hogy kiválasszam melyik partícióra szeretném telepíteni a windowst a következő lemezkezelési hibába ütközök:
-meg akarom hagyni az eredeti recovery partíciót, meg akarom hagyni a HP saját kis 200 mb-os partícióját amin egy picike HP-s op. rendszer fut, plusz ott van még a windowsnak a 200 mb-os system nevű partíciója, és a maradék 600 GB két felé partícionálvan, fele-fele arányban. Ezt a fele-fele arányt szeretném úgy 60 GB - 540 GB arányba fordítani, de nem tudom törölni egyik nagy partíciót sem.
Mi lehet a gond? Már mindennel próbálkoztam, de csak formázni engedi őket, törölni semmit sem, tehát azt a 3 partíciót sem amit meg akarok hagyni.
Segítség, mert már megőrülök!
Köszönöm.
mod: helyesírás...
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (51 ciklus)
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest