Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
Enton
addikt
Nekem lenne egy kérdésem.
"Ha gondod van a hanggal, legyen az 2.0,5.1,7.1 vagy bármi egyéb akkor itt van a Windows7-hez megoldás. Többeknek okozott problémát hogy nem szól a mélnyomó és egyéb gondok, itt találtok leírást, ami szerint belehet állítani rendesen."
De nekem nem creativ hangkari van szal ezek nekem nem segítettek.
Szal a lényeg az lenne, hogy alaplapi 7.1 Realtek valahanyas, 5.1-es hangfallal.
A bajom csak annyi hogy nekem nem tetszik ez a az uj hangkezelő rendszer a win 7 alatt.
Teszem azt winampozok (de minden más lejátszóban ua a szitu) megy a zene Xp feltekerte minden hangszóróra vágatlanul, de a win7 a hátsó hangszórokon levágja a magasat a zenékből. Mintha a hangot akarná leszedni gondolom, hogy csak előröl jöjjön a hang, de csunyány szól és legtöbb esetben a számok szólói is ugranak a magas hangok miatt.
Meg lehet ezt valahogy mókolni, hogy mint az Xp felkeverje vágás nélkül a hátsó hangfalakrai a rendes zenét???Előre is kösz a válaszokat!
Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Diablo IV
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Eredeti játékok OFF topik
- Filmvilág
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest