Hirdetés
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Pá
addikt
Sziasztok!
Mondjuk, hogy sikerült odáig eljutnom, hogy gépen belül nagyjából tudom osztogatni a jogosultságokat a userek meg egyebek között.
De ha hálózaton megosztok mappákat, akkor azoknak a jogosultságait hogy tudom szabályozni? Kire hivatkozzak, mint jogosult? ip címre lehet? Vagy a gép nevére? Vagy hogy kell ezt?
PL megosztom a video mappát az asztali gépemen és be szeretném állítani, hogy a laptopról lehessen írni olvasni, akármi, de pl a médialejátszóról csak olvasni. Ezt hogy kell?
Hogy még bonyolultabb legyen a dologaz otthoni hálózaton felül van egy Hamachis hálózatom is, erre a hálózatra megint más jogokat szeretnék adni, mint az otthonira... Megoldható?
Eddig elég egyszerűen a megosztott mappáknál adtam írást olvasást 'everyone'-nak, de ez így nem az igazi, mert nem szeretném, hogy mindenki tudja piszkálni.
Remélem érthető voltam.

Ha van jobb toipic is erre, akkor amúgy szívesen veszem az átirányítást is.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- S22 Ultra 256/12 Dobozában
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest