Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
Sziasztok!
A következő problémára keresném a megoldást.
Ha leküldöm a gépet alvó állapotba, akkor csak a power gomb megnyomására hajlandó feléledni, egérre, vagy billentyűzetre nem. Ez azért érdekes, mert idáig ez a funkció működött. Annyi történt csak a gépemmel, hogy lakáson belül áthelyeztem, ezért a vezetékeket kihúzgáltam és az új helyén összedugdostam. BIOS-ban, energiagazdálkodásban nem állítottam át semmit.
Az elképzelhető, hogy nem minden USB-s eszköz ugyanabba az USB aljzatba került, mint eredetileg, de elvileg ez nem okozhat gondot. Vagy igen?
Ha igen, akkor mit kellene beállítanom, hogy újra menjen az egérről, vagy billentyűzetről történő élesztés?A billentyűzet + egér páros egy logitech cordless eszköz.
Előre is köszönöm a segítséget.

Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest