Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: R.I.P.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Fészbukozásra szerintem opera a nyerő.
Nem említetted operánál a beépített cuccosokat, pedig van egy pár funkciója.
Most a mailt használom, mivel úgyis sokat van nyitva a böngészőm, nem kell külön ff+thunderb nyitva tartani. A processzorhasználata flashnél kevesebb mint ffnak. Az oldalak előbb betöltenek.
Egy jó ideje használok firefoxot, valószínű nem is fogom eltávolítani, az operával nem kompatibilis oldalak miatt. Utolsó flash verzióra azt írták hogy fullosan támogatja a hardveres megjelenítést, és nem processzort fog zabálni, hanem videokártyát, hát ezt nem tapasztalom.
Most próbáltam 30 lapot nyitni a könyvjelzőmből egyszerre, és elég szépen meg is nyitotta őket, ám mikor kezdtem xelni őket egyszercsak kresselt. Valami mégse tökéletes. Ahogy írtam a kettőből kéne gyúrni egyet.(#22679) polonic
Postás haverom is arról mesélt hogy tönkrevágta valami hang cuccos amit töltögetett egy oldalról.
Avastot használt. Sőt egyszer másik haverom is mondta hogy összeszedett valamit amit nem tudott kíírtani. Avastot én nem használnék.
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest