- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
bobalazs
üzenetére
Felteheted mindkettot, en is hasznalom oket, az FF az alapertelmezett az Opera-t pedig RSS olvasasra hasznalom mert abban jobb mint az FF, es az RSS-ben levo linkeket termeszetesen az Opera-val bongeszem. Az Opera ellen szol az hogy jo par helyen diszkriminaljak vagyis egyszeruen nem lehet vele megnyitni lapokat Szegyenfal de FF-nek vagy IE-nek alcazva (maszkolas) mukodik de nem minden esetben. Ami miatt lemondtam a gyorsasagarol mint alapertelmezett bongeszo az az hogy nehezkes szerkeszteni az opera.ini-t vagyis a konfigjat a reklamblokkolo kulon *.js formaban kell letolteni stb.
Az FF mellett szol hogy mar kevesebb memot eszik mint az Opera, konnyebb kezelhetoseg ha konfigolni szeretne az ember (about:config) nem sokkal marad le sebessegben az Opera mogott - itt nem a teszt eredmenyek szamitanak mert abban a Google Chrome-ot sem veri senki - hanem a tenyleges hasznalat alatti sebesseget ertem, en csak a Flashblock-ot hasznalom es ami a lenyeg hogy tudja hasznalni az IE motorjat is ha esetleg kellene.
IETab vagy Coral_ie_tab. Mindezt egy kattintassal elerheted.
Ha kiakarod probalni az FF-ot varjal vele meg vagy 3-4 napot mert akkor kellene kijonnie a 3.6.4 vegleges verzionak, jelenleg az RC6 van kint, vagyis ez mar majdnem a vegleges.
Azert alljon itt vegezetul hogy az IE9 is utos lesz csak annak az idopontjat nem tudom hogy mikor lesz vegleges, meg Beta de mar nagyon dicserik viszont csak angol rendszerre lehet telepiteni, ebben ugyan nem vagyok biztos de csak angol verzio van es nem kozkaztatom a rendszeremet hiszen az kihat ra. Ha majd kijon felteszem de maradok a rokanal mert a kezdetek ota mikor meg FireBird volt a neve hasznalom, kiismertem es belaktam szoval nehezen valnek meg tole.
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amatőr csillagászat
- Léghűtés topik
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest