Hirdetés
Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz jahatpersze #21186 üzenetére
köszönjük Emese!
Örültünk, hogy kommenteddel emelted a topik színvonalátiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Laccoss
addikt
Ha lenne annyi eszed, és valamit írtál volna a kékhalál okáról megoldást is kapnál. A wint meg könnyű hibáztatni, főleg hogy érteni sem értesz hozzá.
enginev3.0: ahogy én tapasztaltam, azt engedi felrakni ami 1. újabb, 2. megfelelő driver, tehát a windows nem válogat, csak a megfelelő drivert fogadja el.
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
Leszedtem a legjobban kelletős Win 7-et angolul.
Feltételezem nem a polcról.
Na itt az első probléma és nem a win7-é."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
nagyúr
Igen lesz normális. Vagyis van. Csak nem varezos verzió kell és menni fog minden.
(#21187) pzstm: Mond meg neki
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Laccoss
addikt
válasz jahatpersze #21194 üzenetére
Az alatt tényleg nem tudod elolvasni, de elolvashattad volna a topiknyitó hozzászólást ahol le van írva mivel lehet megtudni a kék képernyő tartalmát. Nem kötelező váltani még windows7re, egyesek már az RC-nél is nyavajogtak, hogy ez meg az nem kompatibilis, akkor nem kell win7et használni. Ha majd lesz sp2 akkora kiforr, de szerintem a jelenlegivel sincs gond nálam tökéletesen fut egy 6éves konfigon.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz jahatpersze #21194 üzenetére
Ki lehet kapcsolni az auto restartot, és kiírja a hibakódot... Mellesleg ténylegesen van leírás az 1. hsz-ben, hogy hogy lehet utánanézni a hibának...
Mellesleg, az miatt, hogy nálad sz@r, attól nem az MS a hibás, sztem kicsit több az elégedett, mint az elégedettlen júzer. Ezt mutatja az eladási ráta is...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz jahatpersze #21200 üzenetére
Csökkentett mód. Ha valami hardver okozza, akkor nem tölt be ilyenkor hozzá illesztőt, és így el lehet indítani a rendszert, és így ki lehet kapcsolni az auto restartot... Ha így is kékhalál van, akkor egyéb gond lehet.
Véleményem szubjektív...
-
negyedes
addikt
válasz jahatpersze #21197 üzenetére
Most vagy a te winedben van a hiba, vagy a te hwben van a hiba. Masnal atomstabil, nalam solid edge siman megy(vistan is, core 2 solos gepen!!!).
Nekem kell hogy egy OS stabil és kompatibilis legyen
vegyel macet bazzzz. de azert a 3.11-el ne legyen mar kompatibilis ugye?Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
nagyúr
válasz jahatpersze #21203 üzenetére
Ha olyanod van, akkor szedj le egy érintetlen win7-et, és akkor gyere vissza, hogy valami nem jó... Főleg ha Ati edition win 7 akkor meg főleg egy olyat szedj le, ami érintetlen.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Dupla.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Indításkor, miután eltűnik a POST, kezd el nyomogatni az F8-at, és láss csodát.
Más, érdemes keresgelni neten, az adott gép ügyében, hogy hogy áll a rendszerhez... Mellesleg, minek 40?
A másik (tudom, hogy nem mindenki egyetemista.., vagyis tanul felsőoktatásban), de már úgy is legális oprendszerhez lehet jutni, akkor meg minek warez? Sőt, ha már van ismerősöd, akkor már megvan a telepítő, és 3szor tudod rearmolni a rendszert, és nem kell barmolni az aktivátorokkal.. Nah mindegy, ezt én se fogom soha megérteni...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
válasz jahatpersze #21207 üzenetére
40-ért már doboz ultimatet majdnem hozzávágják... Igaz angol...
Amúgy meg 30 alatt már veszel magyar home premiumot...."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
pzstm
titán
válasz jahatpersze #21211 üzenetére
rég hallottam ettől nagyobb marhaságot már bocsi....
A tisztaszoftver program kereteiben elérhető Win7 Prof ugyanaz a Win7 prof mint a boltok polcain ami van, csak épp nem Te fizetsz érte a Microsoft-nak, hanem állambácsi.Amúgy valójában NEPTUN kódodat meg az indexed digitálisan aláírt hiteles másolatát küldi el az MS-nek
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz jahatpersze #21211 üzenetére
És? ha nem használsz kulcsot hozzá, ki tudja, hogy az miaz? Mond már meg.. Meg mit akarsz kinyomtatni? Állam fizeti az MS-nek, mivel felsőoktatásban tanulsz.
Kulcs nélkül használod 4 hónapig a rendszert... Kipróbáláshoz eleve elég.
@pzstm: Adjisten.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
negyedes
addikt
válasz jahatpersze #21209 üzenetére
Ez mar kicsit tullepte a forum szabalyait.
Szerintem adj elsore erdemi infokat, a szidkozodas meg kioktatas helyet. Pl gep tipusa, hibakod(stop kod), mit latsz, mikor jon elo stb.
Evente minek os cserelni? 3 ev alatt csak ossze lehet gyujteni 40K(de mar 25kbol siman kjohetsz, cska tudnod kell, hogy honnan rendelj).
Szerintem probald meg egy sima erintetlen!!! windowsal(home premium,prof vagy ultimate).
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
negyedes
addikt
válasz jahatpersze #21217 üzenetére
nem hangozhat el negatív érv a topicban
De elhangozhat, csak hulyesegeket ne irj."Legyetek szívesek segíteni..." akkor a kutya se fog válaszolni
Kiprobaltad ebben a topikban? Altalaban akkor nem valaszolunk ha nekunk sincs semmi otletunk.de ha negatívumot írok akkor biztos valaki leordítja a fejemet
Mert sokszor nem a program a hibas.........Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
negyedes
addikt
válasz jahatpersze #21226 üzenetére
Igen lattam. Nem mindig vagyunk itt es nem mindig tudunk valaszolni. Tema lezarva szerintem.
__________________________________________________________Lattunk mar nem egy esetett ahol az aktivator miatt kekhalalozott a gep. Azert mondtuk tobben is, hogy probald meg egy "tiszta" win7tel(amibe nem nyultak bele, nem lett aktivalva, marad 3 napod tesztelni+ meg a a rearmok). Ha igy is kekhalalozik akkor ott mas baj van.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
pzstm
titán
válasz jahatpersze #21228 üzenetére
30 naposra gondoltál esetleg? az nyilván Microsoft oldaláról nem szedhető le, ellenben van egy 90 napos trial, ami INNEN letölthető.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Lenry
félisten
válasz jahatpersze #21467 üzenetére
semmit. egyszerűen telepítsd fel a Win7-et egy partícióra, fel fogja ismerni a régebbi rendszert és automatikusan létrehozza az indítómenüt
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Laccoss
addikt
válasz jahatpersze #21467 üzenetére
És lehetőleg másik partícióra tedd...
-
pzstm
titán
válasz jahatpersze #21470 üzenetére
Windows7 eltávolítása másik operációs rendszer mellől
Amúgy ha Win7 után Te XP-re akarsz visszatérni, és már eleve így indulsz neki, akkor lehet fölösleges ez a sok előkészület...maradj meg nyugodtan XP-nél....
[ Szerkesztve ]
-
Imco
őstag
válasz jahatpersze #21472 üzenetére
Ha ez a 21000 hsz nem győz meg akkor semmi.
Vannak bajai, problémái, mint mindennek de szerintem nem igen tért vissza még senki az XP-hez innen.Gyakorlatilag P3 1.2 gépen elmegy már!
Szerintem...
Üdv! Imco
-
pzstm
titán
válasz jahatpersze #21472 üzenetére
Ha anyámékat átszokattam karácsony óta Win7-re és ők szabályosan szeretik, meg tetszik nekik, akkor nem hiszem hogy bajod lesz vele. 6éves gépen használjá. Más kérdés, hogy csak böngésznek, emailt írnak meg esetleg egy-két soksit megnéznek/szerkesztgetnek. Ha meg bajod lenne, akkor itt vagyunk...nem nagyon emlékszem olyan valakire, akinek ne orvosoltuk volna a problémáját
-
pzstm
titán
válasz jahatpersze #21475 üzenetére
Hidd el, jó!
(Múlt hétvégén ismerős csajnak MAC Book AIR-re raktuk fel OSX helyett )
-
pzstm
titán
válasz jahatpersze #21516 üzenetére
hmmm... szóval BIE verzió...ez annyira nem "támogatott" errefelé....de esetleg ha elmeséled, hogy BSOD milyen hibaüzit dobott...talán tudunk segíteni...
-
Morden24
nagyúr
Az, hogy nem warezolt szemetet raksz fel, hanem elmész a boltba.
Vagy ha már mindenképpen ki akarsz próbálni egyet, akkor legalább módosítatlant tölts le a netről.
Nem mellesleg legális módszerrel is használhatod 120 napig, sőt tovább is. Felejtsd el az aktivátorozást meg egyebeket, manapság már tényleg hülyének kell lenni ahhoz, hogy ilyeneket használjon valaki.Mellesleg warezolt Windows-hoz itt ne várj sok segítséget. Kérj azon a honlapon, ahonnan kukáztad.
Amúgy a hibaüzenet is kéne, az, hogy BSOD, elég bő fogalomkör.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
virkir
veterán
Ha már ilyet használsz legalább olvasd el az NFO-t benne van, hogy nem kell aktiválni.
pzstm
Azt azért ne felejtsd el, hogy csak néhányan kaptunk speciál MS edisünt az RC-ből amik azóta is hiba mentesen működnek még a véglegesre frissítve is.
[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz jahatpersze #21534 üzenetére
De mi a f@sznak kipróbálásra warezolt? Amikor van 90 napos legalális verzió [link]? Plusz már mondtam párszor, egyetemes ismerősök közül (gondolom akad azért) szerzel vkitől prof verziót, és ez warez nélkül megy 120 napig...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Morden24
nagyúr
Na, hatalmas istennek kell hozzá lenni, tényleg...
Elég sok istennek sikerült már, meg tudnának tölteni vagy 2-3 panteont.Egyébként ha csak ki akarod próbálni, akkor miért volt bajod a 30 napos licenccel, miért aktivátoroztad?
A 90 napos legális próba is gondolom smafu. Sok a duma, az a baj.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz jahatpersze #21535 üzenetére
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
virkir
veterán
1.Kizártnak tartom ,hogy itt valaki ezt a verziót ajánlotta volna.
2.Nem negyven csak 28000.
3.Ha innen nem tudod leszedni a 90 napos Enterprise-t akkor inkább tényleg maradj a vareznál.Kíváncsiságból leszedem és este felrakom virtuális gépre.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz jahatpersze #21540 üzenetére
Hát ez ilyen...akkor meg ha meg ennyire megy a warez, akko meg lehet találni tiszta telepítőket is, amik megegyeznek az eredeti telepítőlemezekkel, nincsenek meggányolva minden szir-sz@r aktivátorral...
Mellesleg, neked átlag júzernek mi a francnak ultimate? Mit tud az ultimate, amit a Prof, vagy a HP nem? A nyelvváltáson kívül, de pl ezt is a prof-ban egysszerűen meg lehet oldani..
Most ha meg csak azért warezolsz mert ultimate kell és az eredeti meg drága, akkor sok sikert... És sztem innentől kezdve nincs miről beszélünk.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
félisten
válasz jahatpersze #21544 üzenetére
MIért van neked szükséged ultimatera?
Egy home premium is bőven elég egy otthoni felhasználónak -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz jahatpersze #21547 üzenetére
Minek vegyünk 40k-ért otthonra, amikor a 28k-s is, sőt még az olcsóbb is bőven elég ? Magyarázd már el...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
félisten
válasz jahatpersze #21547 üzenetére
A home premiummal semmi baj sincsen....
HA meg tényleg ennyire próbálkozni akarsz akor leszeded a nem gányolt verziót ahogy fentebb is mondták, 30 nap alatt kipróbálod és veszel utánna egyet ha tetszik -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz jahatpersze #21549 üzenetére
Legjobban felszerelt.. Ha ennyire jártas vagy, mondj már valamit, amire neked szükséged van az Ultimate-ből, és abban benne van, és a Prof-ban, HP-ban nincs...
Véleményem szubjektív...
-
pzstm
titán
válasz jahatpersze #21533 üzenetére
1. nem tudom ki volt az aki ezt javasolta, de legközelebb ne halgass rá
2. megnéztem, rengetegen panaszkodnak arra, hogy nem tudják aktiválni...volt ahol "megoldást" is írtak erre a kommentek között
3. ez a crack a kommentek alapján nem megy át az eredetiségvizsgálaton.....
4. tegyük fel, hogy 3évig tervezed használni ezt a rendszert, utána Win8-ra akarsz majd áttérni. Otthoni használatra Home Premium bőven elég (nem egy esetben tapasztalataim szerint még sok is....) Nah most ha 3 évvel száámolok, akkor napi 24 Ft-odba van egy Win7 eredeti, amihez nem kevés ideig még support fog járni.iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz jahatpersze #21553 üzenetére
Hát, vagdalózól itt a 40ezres árral, teljesen feleslegesen... Meg már leírtuk jó páran, hogy warezolás nélkül is lehet próbálgatni, amivel valszeg elég sok hibától meg lehet szabadulni...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
félisten
válasz jahatpersze #21553 üzenetére
A tanult kollega csak az alapján minősít amit teszel.
Szerintem annak kéne egyáltalán örülnöd, hogy foglalkoztak itt veled a warez win-ed mellett is.
jah és peace -
félisten
válasz jahatpersze #21556 üzenetére
Igen és business? Akkor sincs semmi sztem.
MOndj egy olyan business szolgáltatást ami miatt neked fontos az ultimate vagy még a prof is.
Ha meg ennyire megy a biznisz akkor lehet venni egyet 40-ért nyugodtan -
hackeeeee
Jómunkásember
-
félisten
válasz jahatpersze #21561 üzenetére
Ha nem ismered akkor meg kezdhetnél ezzel....A fájl titkosítás meg nem annyiból áll mint te gondolod...
De egyszerűbb lett volna kérdezni... -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz jahatpersze #21561 üzenetére
Azt én lehet külön szofttal végeztetném inkább.. Ehhez sem kell Ultimate..
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz jahatpersze #21564 üzenetére
Először kérdezni kell, és esetleg utána okoskodni, ha van valami tapasztalat, és nem fordítva, főként tapasztalat nélkül....
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
pzstm
titán
válasz jahatpersze #21564 üzenetére
Windows 7 verziók összehasonlítás
Nézd meg melyik mit tud, mi az ami kell Neked, valamint mi az ami nem
-
virkir
veterán
válasz jahatpersze #21541 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz jahatpersze #21549 üzenetére
Szinte teljesen biztos, hogy totál felesleges egy home felhasználónak egy Ultimate rendszer. Mondjuk úgy, hogy akinek szüksége van az Ultiban (vagy akár a Profban) benne levő dolgokra, az nem próbálgat, hanem teljes mértékben tudatában van, hogy anélkül ő se előre, se hátra.
Ettől függetlenül tökmindegy, melyiket próbálod ki, a HP/P/U kiadás teljesen ekvivalens rendszerteljesítmény szempontjából.
-
virkir
veterán
válasz jahatpersze #21573 üzenetére
Control Panel\All Control Panel Items\System
Balra- Advanced System Settings
Startup and Recovery - Settings gomb
Kiveszed a pipát az auto restart elöl."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
félisten
válasz jahatpersze #21578 üzenetére
Hali!
Igen.
Amúgy a Daemon Tools-t egyes víruskergetők nem szeretik, azok blokkolják a telepítést, összeakadnak az SPTD.sys-el...
Erre azt szokták alkalmazni, hogy a DT telepítésének idejére kilövik az adott víruskergető(ke)t. Ezzel viszont óvatosan, mert lehet, hogy többet nem fog indulni a gép, vagy repkednek a BSOD-k...Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- 2 ESZKÖZ 1 ÁRÁÉRT VASÁRNAP ÉJFÉLIG - NOD32, Internet Security, ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest