Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Aktív témák
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Úgy egy hete használom a Win 7 Professional verzióját, nagyjából rendben van, de egy dolgot nem értek.
Adott egy HP notebook, amin a telepítésnél beállítottam az otthoni vezeték nélküli hálózatunkat (több kérdést is feldobott, mindre nem emlékszem), a lényeg hogy otthon tökéletesen együttműködik a routerrel.
Most a barátnőméknél szeretném használni az ottani vezeték nélkülit, de sehogy sem tudom csatlakozásra bírni.
A gép látja ugyan a hálózatot (a nevét és a jelerősséget), de a titkosítást már nem (WEP). Beállítottam a win 7 vezeték nélküli kapcsolataihoz, beállítottam a jelszót, a nevét, semmi változás. Ha rákattintok a kapcsolódásra, kicsit gondolkozik, majd azt az üzenetet kapom hogy nem sikerült csatlakozni (problémamegoldás sem dob fel semmit).
Tényleg nem tudom mi lehet, XP-vel és a mobilommal gond nélkül felment, de sajnos mivel nem rég óta használom, nem tudom mit kellene átállítani a 7-esnél.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 24GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest