Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Tomasz72: Újabb Jimi home ajánló
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
olbaidhun
őstag
Helló!
Nemrég tettem fel az ultimate x64 win7-et, pár hetes használat után elmondhatom, hogy korrekt kis rendszer. Féltem, hogy majd milyen őrült nagy helyet fog elfoglalni az xp után és ez a félelmem be is jött.. egy 20gb-os partíción néhány feltelepített alapprogram és a starcraft2 beta-val együtt maradt 1giga szabad helyem. Nem lehetne egy kicsit "kasztrálni" a rendszert? Van esetleg valamilyen ötlet, hogy miket érdemes telepíteni a kezdő felhasználónak win7-re, pl ilyesmire gondoltam, mint volt Xp-nél

Lenry a kérdésedre szerintem egy kis túlmelegedés a válasz, nekem akkor csinált ilyet a rendszer, ha a VGA-m túlmelegedett. Szedd szét és portalanítsd ki az egészet pl egy kis ecset és porszívó segítségével, ha teheted pasztázd is újra.

Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070 (ELKELT)
- iKing.hu Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB fekete használt 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest