Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Colos1
őstag
válasz
atesss
üzenetére
Annak örülök, de annak nem, hogy felmerült bennem, lehet hogy a VGA nem kapja meg az 1 gigát. Elkezdtem olvasgatni a PAE -t, hátha az kavar be, de most már annyit sem értek belőle, mint amennyit eddig.
Viszont megnéztem az erőforrásokat, az szerint 256 MB van kiosztva a VGA -nak, de az öcsém 512 MB -os karijánál is ugyan ez van (D0000000-DFFFFFFF -ig), pedig abban csak 2 GB RAM van...Az meg alapból lehetetlen, hogy 256 mega legyen neki kiosztva, mert 1680X1050 -ben a legtöbb játéknak már a menüjébe belefagyna
Az meg a másik, hogy sem az everest, sem a GPU-Z nem hajlandó kiolvasni a videoram használatát...Sajnos ezt nagyon elcsesztem, mert 32 biteset vásároltam...most újra meg kellene vennem, ha 64 bitest szeretnék. Nem jártam kellően utána, nem tudtam hogy a win7 64 bites már nem olyan sz@r mint az XP.
A konfig amúgy az adataimnál megtalálható.
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Le Mans Ultimate
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nintendo Switch 2
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont megnéztem az erőforrásokat, az szerint 256 MB van kiosztva a VGA -nak, de az öcsém 512 MB -os karijánál is ugyan ez van (D0000000-DFFFFFFF -ig), pedig abban csak 2 GB RAM van...Az meg alapból lehetetlen, hogy 256 mega legyen neki kiosztva, mert 1680X1050 -ben a legtöbb játéknak már a menüjébe belefagyna