Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
munky
őstag
Hello!
A problémám a következő: A Windows nem hajlandó automatikusan csatlakozni az internetre (ADSL) indulást követően.
Az Internetbeállításoknál be van jelölve, hogy magától csatlakozzon.
Próbáltam már azt is, hogy az alapértelmezett kapcsolatnak csináltam parancsikont és azt bemásoltam az Indítópultba, de nem használ.
Egyébként számomra felfoghatatlan dolog, hogy ha rámegyek az ikonra akkor csatlakozik, viszont magától az Indítópultban nem teszi ezt. Eddig akármit tettem ide az frankón hasított erre ez most megszívat.Legutolsó elkeseredett próbálkozásom alkalmával rasdial-al is megnéztem szintén Indítópultban volt a .bat kiterjesztésű fájl ikonja, de természetesen ez sem megy.
Több dolog nem jut az eszembe. Ma feltelepített rendszer, minden frissítéssel legújabb driverekkel.
Valakinek valami ötlete

Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- BestBuy topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- HTPC (házimozi PC) topik
- PlayStation 5
- Mini-ITX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest