Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
munky
őstag
Hello!
A problémám a következő: A Windows nem hajlandó automatikusan csatlakozni az internetre (ADSL) indulást követően.
Az Internetbeállításoknál be van jelölve, hogy magától csatlakozzon.
Próbáltam már azt is, hogy az alapértelmezett kapcsolatnak csináltam parancsikont és azt bemásoltam az Indítópultba, de nem használ.
Egyébként számomra felfoghatatlan dolog, hogy ha rámegyek az ikonra akkor csatlakozik, viszont magától az Indítópultban nem teszi ezt. Eddig akármit tettem ide az frankón hasított erre ez most megszívat.Legutolsó elkeseredett próbálkozásom alkalmával rasdial-al is megnéztem szintén Indítópultban volt a .bat kiterjesztésű fájl ikonja, de természetesen ez sem megy.
Több dolog nem jut az eszembe. Ma feltelepített rendszer, minden frissítéssel legújabb driverekkel.
Valakinek valami ötlete

-
munky
őstag
válasz
Laccoss
üzenetére
A shortcut nyíl eltávolítás már jó pár hete megtörtént sikerült is minden rendben ment vele egészen tegnapig, akkor ugyanis kénytelen voltam feltenni a legújabb ATI drivert egy játék miatt.
Morden24: Akkor azt hiszem, muszáj lesz az általad említett rendszer-visszaállítással próbálkozni...
-
munky
őstag
Sziasztok!
Catalyst 10.2 telepítést követően ilyenek lettek az ikonok:

Ikon méretének változtatása, ikoncsere nem oldja meg.
Vista shortcut manager-el az ikonon található kis nyíl el volt távolítva. Próbáltam ezzel a programmal állítgatni, de nem sikerült elérni vele semmit folyton hibát dob.

Találkozott már valaki hasonló problémával?
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3G I 4GB I 500GB I DVDRW I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest