Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
dannyl
addikt
"a telepítő nem tudott új rendszerpartíciót létrehozni, vagy egy meglévőt keresni. További infó blablabla a naplófájlban talál." Ezt írja...
-
fess
őstag
sziasztok
az mitől lehet,hogy a dvd olvasó folyamatosan eltűnik először a win 7 számára,majd a biosból is,általában újraindítás nem használ,csak a kikapcsol-visszakapcsol módszer.feltettem már a legújabb bios-t,de azzal sincs változás. az alaplap: asus m2n68 am se. xp-nél semmi gond nem volt vele. -
-
dannyl
addikt
-
desolator
senior tag
Nekem egy olyan problémám lenne, ahogy néztem már másoknak is volt ilyen, hogy ha egy usb-s mobil racket rákötök a win7-es laptopomra, amiben egy sata-s vinyó van, akkor állandóan azt írja ki a lemez állapotára a lemezkezelőben, hogy: "érvénytelen"
ha rámegyek a lemez "újraaktiválására" akkor meg az írja ki, hogy: "érvénytelen lemezen nem lehetséges ez a művelet"
Ezen kívül semmi mást nem tudok vele csinálni. XP és Vista alatt is hiba nélkül megy. Mi lehet a gond?Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
nagyúr
1. Biosban IDE legyen kiválasztva....
2. ha új installal sem jó, akkor egyik ismerősödhöz el kellene vinni a vinyót, ott megformázni ahogy szeretnéd, majd vissza tenni a tiédbe és feltelpíteni a wint úgy, hogy azt a partíciót már nem törlöd, nem formázod, csak kiválasztod és települjün...
3. ha ezek után sem jó, akkor egy másik vinyóval kellene próbálkozni, ha akkor sem, akkor vagy bios átnézés, vagy egy másik win-t kellene kipróbálni...
Ennyi dolgot még kipróbálnék a helyedben...[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
ViZion
félisten
megoldódott...
A w7 saját driverei összekutyulódtak az AMD chipset driverrel... AMD SATA driver uninstall után szépen leáll, plusz egy kis registry tweak, és már úgy kapcsol ki, mintha kirántanám a konnektorból. Ez nem vicc. tényleg respect, leállás csak pár sec, ha semmi nem fut. Sokan AVGre is panaszkodtak, de ez a tweak mindent leállít. überbrutál. lol.
MOST tudom azt mondani, h a w7 jó.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
modflow
veterán
Segítsetek már légyszi!
Mi a fene lehet a baj a gépemnél, mert valami lassítja. Úgy tippelem, a HDD elérést korlátozza valami.Van olyan, hogy ha másolok pl. egy 10 GB-os fájlt, beáll a rendszer amíg át nem másolja, sőt utána még vagy 4-5 perc, mire a lapozófájl is lemegy 4 GB-ról 1,5 körülire.
Ez a lassulás már abban is megnyilvánul, hogy ha megy a winamp és elindítom pl. a Firefox -ot, akkor a zene meg - meg akad, meg belassul, majd próbálja behozni magát. Szóval elég hülye helyzet.
Nem a CPU megy, hanem a HDD-t cseszteti valami, vagy a RAM -ot. De nem tudom ,hogy mi. Ilyen XP-n sose volt.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
akkor lap problem, vagy sata kábel esetleg... vagy másik sata csatlakozóba kipróbálni...
nincs több ötletem...."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
azt is kellene tudni, hogy mennyi vinyó van a gépedben, hogy vannak particionálva...
mennyi üres hely van a win-nek hagyva..."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
igazán nincs mit... majd ha rájössz a problémára azért oszd meg velünk légy szíves... most már én is kíváncsi vagyok rá, mi a gubanc nálad...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
MODERÁTOR
-
modflow
veterán
válasz Sub-ZeRo #166 üzenetére
Fizikailag 2 db HDD-m van.
A SATA 0-n van az oprendszer, ez: Samsung HD103UJ.
A SATA 1-en van a másik HDD, ez Samsung HD501LJ.A 103UJ -on 3 partíció van:
- C: 150 GB, szabad hely most: 66,5 GB.
- D: 240 GB
- E: 465 GBAz 501LJ -n is 3 partíció van:
- H: 60 GB
- I: 160 GB
- J: 247 GB. -
modflow
veterán
Nem átállítottam kézire:
Csak C-n van engedélyezve a lapozófájl: 6141-7500 Mb között.Az egyik ATA Channel 0-n, másik ATA Channel 1-en van.
(Van itt "Szabványos kétcsatornás PCI IDE-vezérlő". Ez mi?)
Ultra DMA-üzemmód 5 és DMA engedélyezve. Ez van mindkét HDD-nél.[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
Hmm.
Mindegyik ATA Channel egy-egy fizikai SATA portot jelöl. És 0-tól megy a számozás, ezért van 0 is. Nekem is ugyanúgy van, egyik ATA Channel 0-n, másik az 1-esen, és ugyanúgy UDMA 5-ben. Ezek alapján nem kéne semmi gebasznak lenni.
Igazából azért kérdeztem első körben erre, mert ilyesmi lassulások akkor szoktak lenni, amikor UDMA helyett PIO-ban megy a HDD, bár ez inkább még a P-ATA winyóknál volt jellemző...
Bocsi, de több ötletem nincs, esetleg a legújabb chipset drivert megpróbálhatod, de az alap Win7-essel is mennie kéne... -
MODERÁTOR
-
ALI_G
veterán
Miért van az, hogy ha sleep-be megy a gépem és felébresztem, akkor az egerem alig mozog. Ki kell húzzam az USB-ből és újra be kell dugjam, hogy ismét működjön.
Hibernálásnál nem csinálja ezt és már a bétás win 7 is ezt csinálta. -
cecil
aktív tag
Hali!
Segítség kellene:
új vinyó + win7
500Gb vinyó, felraktam rá a win7 x64 változatát, de szeretném 2 részre osztani, particionálni a vinyót, 1 rendszernek, 1 adataimnak
mivel, hogyan?
-
cecil
aktív tag
Bocs mégse indul el... azt írja 64bites oprendszerre akarom felrakni és kilép
-
-
-
-
-
pzstm
titán
válasz sfdrakex #193 üzenetére
bevallom őszintén még én sem mélyedtem el benne...formázni particionálni a telepítő beépítettjével szoktam...tökéletes megcsinálja azt, ami kell nekem
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
ViZion
félisten
Szia!
Lapozófile-ból alacsonyabb kezdő értéket adj, 2000 is sok szerintem, ha kevesli, majd szól.
Vírusírtót lődd le, futtass le egy tesztet (Hijack, vagy advenced system care-ben a futó processzeket nézd meg, kiírja ami a feladatkezelőben rejtetteket is), a futó folyamatokból ami nem kell iktasd ki...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Tacsilaci
tag
Sziasztok!A segitségeteket szeretném kérni!Office 2007-et használok amivel lassan két éve semmilyen problémám nem volt,se XP se,Vista,se Win 7 RC alatt egy hete telepitettem a Win 7 végső verzióját minden rendben ment de a powerpointal van egy kis gond.Nem tudom megnyitni az olyan pps-eket amik ilyen kis játék van,hibát ir ki !Szó szerint "A bemutató néhány vezérlője nem aktíválható.Lehet,hogy nincsenek regisztrálva ezen a számitógépen."Próbáltam reinstalni,semmi változás.Office 2003,ugyanezt irja ki.Tud nekem valaki segiteni!Hálás lennék bármilyen ötletért!Előre is köszi mindenkinek!
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App