Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
actommy
tag
"a telepítő nem tudott új rendszerpartíciót létrehozni, vagy egy meglévőt keresni. További infó blablabla a naplófájlban talál." Ezt írja...
okulás képpen:
nekem is két vinyó van a gépben és nem akart feltelpülni a fenti hibaüzenttel, mint dannyl kollegának. a partició aktiv volt és nem logikai, szóval nem értettem.
Nem kellett az egész vinyomat szerencsére egybe particiónálni meg formatálni. Szerencsére elég volt csak a másik winyót lehuzni az alaplapról és csodák csodája máris képes volt a winy7 rendszerparticíót létrehozni.
remélem valakinek hasznos lesz én egy napig tököltem rajta
-
1. Biosban IDE legyen kiválasztva....
2. ha új installal sem jó, akkor egyik ismerősödhöz el kellene vinni a vinyót, ott megformázni ahogy szeretnéd, majd vissza tenni a tiédbe és feltelpíteni a wint úgy, hogy azt a partíciót már nem törlöd, nem formázod, csak kiválasztod és települjün...
3. ha ezek után sem jó, akkor egy másik vinyóval kellene próbálkozni, ha akkor sem, akkor vagy bios átnézés, vagy egy másik win-t kellene kipróbálni...
Ennyi dolgot még kipróbálnék a helyedben... -
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest