Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
bandiie
üzenetére
A vinyód esetleg SATA-s és nem véletlen ide módban van?
Más:
Kérdeznék én is, nem próbléma csak furcsa, felraktam egy laptopra ugyanazt a 64 bites ultimate se7ent ami az asztalimon is van, angol verzió winupdateről magyar nyelvet rátettem frankó is de leállításkor előbb kiirja kijelentkezés majd átvált arra hogy log off és shuting down, felül a jobb sarokban végig azt írja HU, mind1 mit ír de az asztalim nem vált át leálláskor angolra, mármint magyarul ír ki indent a különbség az hogy az asztalin nem win updateről tettem fel a magyar nyelvet hanem netről letöltöttem és úgy tettem rá. Igazából ez nem gáz csak érdekelne másoknál hogy van.
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Warships
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android szakmai topik
- Gyúrósok ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest