Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
Clemi
veterán
Nem nagyon találtam google-n ezért szeretném kérni ha esetleg összefutott már valaki ilyen tesztel legyen kedves és linkelje!
Okés, tegyük fel, hogy linkel valaki neked egy tesztet... Marha okos leszel tőle, mert bebizonyítja neked, amit szerintem látni szeretnél, hogy az általad istenített (fu vazze +4 fps, aztaaaa eldobom az egyam. Immár nem 52, hanem 56 fps ala DX9 vs DX10) x64-es XP gyorsabb néhány dologban, mint a W7. Na és akkor mi lesz? Maradsz az x64-es XP-nél? Egészségedre! Nem fog senki sírni utánad elhiheted, főleg azok nem, akik idézlek: "jönnek majd az okos emberek és osztják az észt! Azt se tudják miről beszélnek na meg ki se próbálták!!!!..."
Szerintem ez az egész hisztériád a teszt után legalább annyira értelmetlen, mint azon vitatkozni, hogy 64 bites XP, vagy x64-es XP.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 16GB 512GB FHD 1 év gar
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest