Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Aktív témák
-
coce
csendes tag
Sziasztok!
Nem régiben feltettem a Toshiba Nb100-asomra a Windows 7et, előtte Xp volt fent. 80 gigás vinyó van a gépbe és még anno mikor xp-t tettem rá 2 parcióra osztottam, egy 20 gb-s és 60-ast csináltam. Most mikor feltettem a 7-et jelezte a telepítő hogy ajánlott 30 gigás partícióra tenni, úgy gondoltam megpróbálom a 20-assal,nem akartam emiatt leformázni totálisan a hdd-t. Mostanában vettem észre, hogy a merevlemezen a szabad terület mennyisége mindentől függetlenül változik. 1 órája azt írta ki,hogy totál nincs hely rajta,majd le töröltem két 700 megás filmet egyből 4 giga szabad hely lett,most mikor a törlés után megnéztem 2,5 giga szabadhelyet jelzett, most ismét visszaállt 4-re...szóval totál káosz...valakinek valami ötlete,hogy mi a baja, netán tényleg muszáj neki az a 30GB szabad partíció, vagy mi lehet? előre is köszi!
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest