- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
polonic
üzenetére
Egyébként nem is értem a srác problémáját...
Miért nem néz egy XP vs. Windows 7 x64 tesztet?
1. Kétlem, hogy az XP és az XP64 között nagy különbség lenne, ha mégis, akkor kétlem, hogy a 64bites javára - ha mégis, akkor az a 64bit előnyeinek kihasználása miatt van (pl. 2Gb-nél több adható memória), amiben nyilvánvalóan semmiképpen nem rosszabb, hanem jobb a Win7.
2. Xp vs XP64 teszt van több is a neten. Abból már lehet látni, hogy milyen különbség van a két rendszer között, és így már kellőképpen sokat mond egy Xp32 vs. Win764 teszt is.Ha már ennyire fontos, hogy egy-két fps erre vagy arra megy el... amit persze én pl. azért tartok ökörségnek, mert ugye az ilyen tesztek nem az ÖSSZES játékkal dolgoznak, hanem csak párral, ami ki tudja, hogy kit reprezentál, engem pl. nem szokott. Ergo leszarom, ha a Crysis 30 fps-el lassabb, és hibás megállapításnak tartom, hogy eszerint ítéljenek meg egy oprendszert.
Aktív témák
- 27% - MSI MAG 27C6F Monitor! 1920x1080 / 0.5ms / 180Hz / FreeSync
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest