Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
Morden24
üzenetére
Nem. Mint irtam regebben kiprobaltam a 32/64 bites W7 RTM-et IDE es AHCI modban is es a 32 bites alapbol csak a update miatt csinal, viszont ha kezileg akarok visszaallitasipontot kesziteni ugy hogy adok neki nevet pl Elso mentes, akkor ugyan vegig fut az indikatorcsik ki is irja hogy kesz, amikor viszont kiprobalom hogy visszalehet-e allitani vele a rendszert akkor azt irja hogy nem lehet. A Lemezterulet merete nalam 3 Gb-ra van allitva tehat az sem kavarhat be de itt olvastam jo par oldallal ezelott hogy a szervizekben kell kezzel allitani.

Ezt kellett Kezi-rol Automata-ra allitani.
Aktív témák
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Androidos tablet topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos, új, gyári magyar világítós bill E14 G4 i5-1235u, 40Gb ram, 256Gb NVMe, áfás számla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest