- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Attila0
őstag
válasz
GoodSpeed #26413 üzenetére
Pedig én már komolyan azon kezdtem gondolkodni, hogy a szigorú környezettudatos elveimet félretéve az i5 6500-as processzorral rendelkező Dell Optiplexemet ősszel lecserélem egy 8500-as változatra. Hogy legalább minimálisan megfeleljek a Microsoft elvárásainak, de e-hír láttán úgy látom hogy mégiscsak a környezettudatosságom fog győzedelmeskedni.
-
sztivo
őstag
válasz
i5 9300H - Windows 11 24H2 friss telepítés, belaktam (az a kb 10 program), akadások rendszerszinten (laggoló, néha fagyó egér), alapjáraton magas CPU használat napok múlva is, játék közben fél perces, de néha totális fagyás (force shutdown segített csak).
Egyelőre visszatértem 10-re, de ott meg a G-Sync nem az igazi, maga a rendszert használva is akadós az élmény 165 Hz-en, játék közben működik, bár ott sem az igazi (lehet valami driver bug is). -
norba69
senior tag
válasz
Az MS hivatalos oldaláról googe fordítózva, aláhúztam, ami szerintem az egészből lényeges:
A felsorolt processzorok azokat a processzormodelleket képviselik, amelyek a megjelenés időpontjában megfelelnek a támogatott processzorgenerációk és a legújabb processzorok minimális minimumának. Ezek a processzorok megfelelnek a biztonság, a megbízhatóság és a Windows 11 minimális rendszerkövetelményei körüli tervezési elveknek. A később kiadott és az ugyanazon elveknek megfelelő processzorok jövő generációi támogatottnak minősülnek, még akkor is, ha nincsenek kifejezetten felsorolva. A processzorlista várhatóan nem fogja tükrözni a processzorgyártók legfrissebb ajánlatait a frissítések között. A processzorlisták frissítése a Windows minden további általános elérhetőségén megtörténik.
Az OEM-ek a következő CPU-kat használhatják az új Windows 11 eszközökhöz. Az új Windows 11 eszközöknek modern eszközillesztőket kell használniuk, amelyek megfeleltek a Windows hardverkompatibilitási program windows 11 vagy a legújabb elérhető modern eszközillesztőkhöz alapján Kijelentő, komponenses, hardvertámogató alkalmazások (DCH) tervezési elvek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest