- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #24880 üzenetére
Rohadtul nem evidens.
Az van leírva, hogy Windows 10-ről történő váltás esetén ingyenes. Ne én találjam már ki, hogy mit értenek alatta. Windows 7-ről totál legálisan mentem fel 10-ig. Kijön a 11 ezzel az official üzenettel, hogy ingyen válthatok 11-re, váltok is mert legális 10-em van. Engedi is. Akkor utólag qvara ne vonják vissza. És nem, nem 5-8 évvel később váltottam feljebb egyikre se, hanem amikor TOTALISAN LEGÁLIS volt.Karácsonyra elmegyek egy étterembe a párommal, befizetek pl 20k/főt korlátlan fogyasztásra, élő zenével, jól érzem magam, aztán est végeztével haza megyek, 5 évvel később nekem ne csengessen be a pincér, hogy adjam már vissza a bélszínt, mert amúgy nem gondolták komolyan, meg amúgy se vagyok 190cm, 90kg, meg nincs 25 centis f***m.. Mert ráb@om az ajtót. Meg te is..
-
Janika(1982)
senior tag
válasz
King Unique #24880 üzenetére
Áááááásssssííííííííítttt,már ne haragudj "Te Windows Nagykövet Vagy"?,mindíg csak ugyanezt a szöveget magolod ide.
Hsz gyűjtés a lényeg.
Egyébként-mint én is,amikor megvettem a több mint 2 millás gépemet-MELÓ MIATT(Csak Windows 11 Home-ra futotta a keves Razer-nak),miért potyázna az aki jó drágán vett 7-8,1-es kulccsal aktiválná a 11-esét?
Vehettem én is meg jó pénzért a Pro-t sajnos.
Akkor majd én is potyázok-ha lesz 12-es és,a 11-es kulcsával akarom aktiválni?
Egyébként is a jó k@rva anyját a Microsoft-nak,nem fogják az emberek kidobni a gépüket,felhekkelik majd valahogy-ennyike.
Köszöntem a figyelmedet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest