Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• King Unique

titán

válasz Janika(1982) #24881 üzenetére

Nem, én a tényeket és az ismert információkat szoktam leírni, ami ha szerinted nem úgy van, akkor adott a lehetőség ugyanilyen alapon és érdemlegesen megcáfolni. Ahol ez a mostani iromány ugye minden csak nem az. :D

"miért potyázna az aki jó drágán vett 7-8,1-es kulccsal aktiválná a 11-esét?"

Miért, talán törvényszerű, hogy az eredetileg Windows 7, 8, 8.1 rendszerekhez vásárolt termékkulcsokkal okvetlenül és ingyen lehessen aktiválni attól újabb Windowsokat is, amikor azokhoz alapesetben eleve ahhoz való termékkulcs kellene? Nem! :N
    Az hogy a Microsoft ezt technikailag mégis lehetővé tette és a hivatalos határidőn is túl is engedték évekig, engedték ezzel lényegében az ingyenes potyázást, már önmagában elég gáláns, de ez sem tartott örökké és tavaly meghúzták a határt, ennyi.

"Akkor majd én is potyázok-ha lesz 12-es és,a 11-es kulcsával akarom aktiválni?"

Az eddig leírtakat amúgy sikerült értelmezni?
    Itt az "ingyenes potyázás" arra vonatkozik, amikor a hivatalosan megadott feltételektől eltérően történik az ingyenes aktiválás, lásd pl. Windows 10 és Windows 11 ingyenes aktiválása a régi Windows 7, 8, 8.1 termékkulcsokkal a hivatalosan megadott határidőn túl. Az viszont ilyen alapon nyilván nem az, hogy a Windows 11 ingyenesen aktiválható a meglévő Windows 10 termékkulcsokkal és digitális licencekkel ha a Microsoft weboldalán is világosan le van írva. Ahogyan a Windows 12-nél sem lesz az akkor, ha hivatalosan az is aktiválható lesz a meglévő Windows 10/11 termékkulcsokkal és digitális licencekkel.
    Más értelmezésben viszont akár minden ilyen ingyenes aktiválási lehetőségre rá lehetne fogni, hiszen ilyenkor nem kell új termékkulcsot vásárolni, hanem az eleve másik Windowshoz valóval lehet ingyen aktiválni, "potyázni". :))

Új hozzászólás Aktív témák