Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 11 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-11-10 09:03:07

LOGOUT.hu

Ezt érdemes elolvasni: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5750) King Unique válasza hitchins (#5749) üzenetére


King Unique
titán

A Dell weboldalán eleve van útmutató a TPM (vagy PTT / fTPM néven) bekapcsolásához, vagyis erre eleve adott a válasz, tessék elolvasni és alkalmazni.
Hivatalos követelmény a TPM 2.0 mellett az UEFI szerinti telepítés és a bekapcsolt Secure Boot is, ehhez szintén van útmutató a hardvergyártó weboldalán, valamint itt a fórumon a hogyan kell Windows 10/11-et telepíteni UEFI szerint témában, ezt sem szükséges tovább ragozni. + A gyártóspecifikus BIOS/UEFI beállításoknak meg eleve ott van a Dell notebook topic, afelől értelemszerűen ott kellene érdeklődni, sőt ahogy nézem sikerült feltenni ugyanezt a kérdést ott is, amit amúgy elég lett volna az egyik topikban attól függően hova való inkább...
Aztán arról is volt szó itt számtalanszor, hogyan lehet akár nem támogatott, a követelményeknek nem megfelelő hardverkonfigurációra Windows 11-et telepíteni, lásd egy másik válaszban linkelt módszereket, + akár a Rufus is tud kreálni a 3.16-os verziótól kezdve olyan USB-s telepítőt a tiszta telepítéshez amivel megoldható ilyen PC-kre a telepítés, stb.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 11 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.