Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na itt a nagy secure boot témázáson felindulva én is átkapcsoltam. Bootloop-ban ragad a gép. Bekapcsolt, majd 5 mp múlva ki, majd megint be a végtelenségig. Nem értem, hogy miért, de az egyetlen megoldás az lett, hogy VGA ki, elem ki, táp áramtalanít, kihúz. Majd áram alá helyeztem, VGA nélkül (!) start, BIOS ugye resetelve. Beállítottam, secure boot alapból ki volt kapcsolva, szóval azt nem kellett külön. Majd restart, win betölt, kikapcs, VGA be... Ha nem így csináltam, és bármikor visszaraktam a VGA-t, akkor visszaállt bootloopba. Ez miért lehetett? Illetve enélkül akkor nem is lehet W11-et telepíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest