- petipetya: Nagy chili topic. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
hali, adott egy asus laptop, napokban kerestek meg vele, TW-el ránéztem, mert...
win10 volt, frissítettek win11-re, win11pro, aktivált, állítólag legális verzió
25H2 van rajta, nem hajlandó 26H1-re frissülni, szerinte naprakész
Az utolsó frissítés óta nem futnak játékok, bármit indítana, opengl hibát dob, nem érhető el opengl meghajtó
dirver reinstall volt 2x (amd chipes rtx4050-es laptop, amd igpu disabled, rtx van csak)
gpu-z látja az opengl-t, unigine valley directx11-el fut mint az álom 120-130fps-el
átváltom opengl-re akkor előbb dob egy hibaüzit hogy opengl nem elérhető, nem tudja a felbontást 1920x1080-ra állítani, majd egy újabbat hogy ablakban sem fut (nem is kértük) 1280x720-ban.
visszarakom dx11-re fut a valleyMég javasoltam egy DDU utáni vga drivert, más ötlet? vagy recovery és tegye vissza a w10-et? ez ismert bug? google alapján 1-2 hasonlót láttam, de nem pont ilyet
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest