Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiváncsi vagyok tőlem milyen adatot loptak el.
Ezt így elég súlyos vád lenne kijelenteni és szerintem épelméjű ember egy nyílt fórumon ezt nem is meri megkockáztatni, máskülönben valószínű, hogy semmi sem történne.
Annyi anyag van fent a neten, csak keresni kell. Itt nem az a lényeg, hogy hány éves, meg mikori az esemény, hanem az, hogy van. Én úgy keresnék rá, hogy "cégnév GDPR fines" és a Gugli több és pontosabb találatot hoz.
Bemondáson kívül érdekelne a pontos forgalomelemezés is, hogy reprodukálni tudjam.
Korábban leírtam érvként, hogy a rendszer forráskódja zárt, tehát jelen ismereteim szerint 100% bizonyossággal nem lehet megmondani, hogy mit és hogyan csinál, illetve személy szerint nem tudom, hogy ezek a telemetria adatok titkosítva vannak-e? Ha igen, akkor meg megint érdekes a történet.
Önmagában egyébként ez a telemetria jó dolog, tehát az, hogy azért gyűjtenek adatot a felhasználótól, hogy a rendszert fejlesszék az egy bölcs és előrelátó dolog. Csak azért az ember is egy érdekes élőlény, mert a találmányait többet használja rombolásra, mint építésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest