Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
SoulReaver
üzenetére
A Rufuson keresztül is le lehet tölteni az iso fájlt.
-
King Unique
titán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ha kevés telepített program és beállítás van amit könnyen és gyorsan lehet reprodukálni, nem cél a jelenlegi rendszer megtartása, akkor igen, adja magát az újratelepítés a nulláról, ez esetben még egyszerűbb is.
Ha sok telepített program és beállítás van amit nehéz és időigényes reprodukálni, cél már csak emiatt is a jelenlegi rendszer megtartása, akkor viszont nyilván nem egyszerűbb az újratelepítés és mindent a nulláról kezdeni, hosszú órákat vagy akár napokat elcseszni azzal, mire sikerül reprodukálni a korábbi állapotot. 
-
SoulReaver
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi!
Tudom-tudom, de nem szoktam mindennap csinálni és babrásnak tűnt...
-
King Unique
titán
válasz
SoulReaver
üzenetére
• Download Official Windows 11 ISO file from Microsoft
—►Option Two: Download Windows 11 64-bit or ARM64 ISO from Microsoft• Create Windows 11 Bootable USB Installation Media
• Boot from USB Drive on Windows 11 PC
• Clean Install Windows 11"Windows 11 media creation tool might not work as expected on Windows 10
Bootable media can be downloaded directly on the Microsoft site for Windows 11"A Windows 11-es MCT már / jelenleg nem működik Windows 10 alól indítva, de maga a Windows 11 ISO letölthető direkt módon a Microsoft weboldaláról.

Azt már csak halkan jegyezném meg, hogy a rendszermeghajtó SSD cseréje miatt nem feltétlen kellene újratelepíteni a nulláról, amikor eleve adott a klónozás lehetősége, Windows 10-et lehet Windows 11-e frissíteni, stb.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ugyanonnan, ahonnan a Media Tools-t letöltötted
-
Csorbi
addikt
Nálam ugyanez volt, az alábbi megoldás azonnal megjavította:
(Nehogy nekiállj azokat az - itt most nem - hasznos tanácsokat végrehajtani, mint a rendszerellenőrzés, meg javítgatás, meg telepítgetés, nincs rá szükség, nem az okozza a hibát, teljesen irreleváns)Registryben menj a következő ágba:
HKLM/software/microsoft/windows/currentversion/winevt/channels
ezen belül keresd meg a "Microsoft-Windows-Store/Operational" folder-t, és töröld azt.
(érdemes előtte mentést készíteni róla -> rajta jobb klikk, Export, és mentsd el valahová)utána menj a HKLM/software/microsoft/windows/currentversion/winevt/channels/publishers ágba, és itt a {53e3d721-2aa0-4743-b2db-299d872b8e3d} folder-t töröld (előtte mentés róla ugyanúgy).
Végül egy teljes gépújraindítás, utána 5 perc múlva próbálhatod a Windows Update-t futtatni és fel fog menni a frissítés.
Ha valakit érdekel, itt az angol hivatkozás: [link]
Sok sikert!

-
Jarod1
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
elvileg a microsoft oldalán
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok.
Jelenleg Win10-em van. SSD-t cserélnék, amin a win10 van, de már az új ssd-re akarnám telepíteni a 11-et. Szedtem le egy media creation tools nevű porgit, ami nem indul el... Csökkentett módban sem akar indulni. ISO-t hol tudok letölteni esetleg, amit rufusba betudok rakni?
Van ötletetek? Köszi előre is. -
arcitec
addikt
Nem lehet tudni, de ha valami ferdén áll, azt kijavíthatja. Kell egy lemezkép mentést elkövetni és ha nem lenne jó a végeredmény, vissza lehet állni. Szerintem nagy esély van rá, hogy kijavul. Ha mégsem, akkor ha más megoldás nincs legfeljebb várni kell, mert előbb utóbb belekerülnek a frissítések. Hogy ez milyen ütemben történik, a profik talán jobban tudják ..
-
kezo0
addikt
válasz
arcitec
üzenetére
És biztos, hogy az ISO-ban már integrálva van(nak) ez(ek) a frissítés(ek) is? Mert a buildszámra nincs utalás sehol, csak annyi van, hogy ez a 25H2.
Ez egy nagyobb lélegzetvételű projekt, gondoltam már rá, de feleslegesen nem futnék neki, csak ha biztosan lehet tudni, hogy mi van az ISO-ban... -
arcitec
addikt
-
-
kezo0
addikt
Sziasztok, és rögtön bocs, de ez valószínűleg kicsit hosszú lesz…
Asztali PC: Asus Prime B360-PLUS alaplap, Intel Core i5-8600 3.10 GHz, Intel UHD 630, 16 GB RAM, a rendszer egy 500 GB-os Samsung NVMe 970 EVO Plus SSD-n van (aminek kb. a fele üres, tehát van bőven szabad hely)
Windows 11 Pro, a 25H2-t simán felkínálta a WU, gond nélkül települt, ez van most a gépen: 26200.6725 build.
Azóta viszont nem akarnak felmenni a frissítések. Először jött a KB5066835 (26200.6899): letölti, telepíti, újraindítás után szépen elszámol 100%-ig, aztán:

A WU-ben: „Nem sikerültek a frissítések. Telepítési hiba – 0x800f0922”
Újbóli próbálkozásra: 0x800f0991Találtam róla threadet a redditen [link] : ugyanez a probléma, számtalan megoldási javaslat, amelyek egyeseknél beváltak, másoknál nem. Nálam egyik sem.
- A WU hibaelhárító a legtöbbször el sem indul, néha kiírja, hogy a szolgáltatás jelenleg nem elérhető, és ha nagyritkán elindul, akkor is belefagy a folyamatba, vagy jobb esetben nem talál megoldást.
- Parancssoros varázslások DISM, sfc /scannow stb. nem segítenek, végigpróbáltam mindent.
- SoftwareDistribution mappa kiürítése dettó.
- Rendszer —> Helyreállítás —> Problémák megoldása a Windows Update használatával: ez ugye gyakorlatilag egy in-place upgrade, ami szintén segített némelyeknek, nálam másfél órás szüttyögés után újratelepítette ugyanazt a buildet, ami már egyébként is a gépen van. Ezután a WU megtalálja a frissítést, ami megintcsak végigmegy, majd a legvégén visszavonja…Sebaj, tegnap megjött egy új kumulatív frissítés: KB5070773 (26200.6901) – na majd talán ez felmegy!
Hát nem, ugyanaz történik: a telepítés legvégén „valami nem sikerült”, és visszavonja az egészet.
Itt tartok, kihullott már az összes hajam. Korábban sosem volt nálam ilyen.
Van bármilyen ötlet, ami nem a tiszta telepítés a nulláról? -
-
géeles
aktív tag
Srácok egy viszonylag friss telepítőt szeretnék kibővített driverkészlettel ha lehet.
Valami jó lelőhelyet keresek, van jó forrásotok?
Akár priviben is jöhet. -
-
Geth
veterán
válasz
arcitec
üzenetére
Doky lehagyta a hsz-ből a legfontosabbat, hogy a visszaállítási azaz a WinRE környezetben tapasztalta a hibát, és javult nála is a frissítés telepítése után.
A normál Windows környezetben a frissítés telepítése előtt sem volt problémája.
Neked a normál Windows környezetben van probléma, ez a frissítés egy jottányit nem változtatott ezen.Skubizzad: October 20, 2025—KB5070773 (OS Builds 26200.6901 and 26100.6901) Out-of-band
[USB] Fixed: After installing the Windows security update released on October 14, 2025 (KB5066835), USB devices, such as keyboards and mice, do not function in the Windows Recovery Environment (WinRE). This issue prevents navigation of any of the recovery options within WinRE. Note that the USB devices continue to work normally within the Windows operating system.
-
-
Geth
veterán
válasz
arcitec
üzenetére
Itt is jó az USB, semmi problémám nincs vele egyik rendszeren sem. Ebbe nem kell többet belelátni. Ha tömeges probléma lenne, akkor nyígna a fél világ, hogy nem megy. Ahogy sokan jelentették is, hogy WinRE környezetben nem ment (csak azzal jobb esetben nem is találkozol). Valami specifikusabb ok lehet a háttérben, és szerintem magától nem fog megjavulni, de persze bízhatsz benne.
Még mindig nem írtál semmi konkrétumot (az up to date az nem konkrét). Kezdem azt gondolni, hogy Te nem is problémát szeretnél megoldani![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
arcitec
addikt
-
Geth
veterán
válasz
arcitec
üzenetére
Rosszul látod. Feketén-fehéren le van írva, hogy a WinRE környezetben volt a gond, a normál Win nem volt érintett. Több ezren visszavalidálták. Kijavították, működik, ezt is a kiadás óta többszázan visszavalidálták (én mdl fórumon olvastam).
Te annyit látsz ebből, hogy úesbé, és akkor ez biztosan ugyanaz a hiba.Lehet, hogy user error, nem tudjuk, nem reagálsz felvetett ötletekre (ld. korábban BIOS frissítés, IMEI firmware/driver frissítés).
-
arcitec
addikt
válasz
westlake
üzenetére
Jaja, csak nálam épp nem jött be.... Szánalmas ...

A legjobb az lenne ha a Microsoft certifikált Hardver kombókra adna ki windowst
- mint az Apple
- oszt ami nem az, azon vagy jól működik vagy nem. Bár a laptopom Dell és mégsem fut rajta tökéletesen. Ha sokáig kikapcsoló gombal kell újraindítanom, lehet új telepítés lesz belőle.. Pedig csak pár éves telepítés és nincs is agyontelepítve. 
-
WhiteAngel89
aktív tag
-
W11 nem tud jelszavas zip-et tömöríteni

Marad a 3rd party. -
cog777
őstag
Jelentem, nem ébredt fel a gép. Valószínűleg a fast startup miatt nem jutottak érvényre a registry beállítások. Letiltás és újraindítás után megfelelően működik.
-
westlake
félisten
válasz
delta1017
üzenetére
Már van rá javítás:
26x00.6901 OOB -
válasz
CsengődiGeri
üzenetére
Egyenlőre ilyen hibajelenség van, ami az USB beviteli eszközöket érinti.
https://www.techpowerup.com/342032/windows-11-25h2-october-update-bug-renders-recovery-environment-unusable -
arcitec
addikt
válasz
CsengődiGeri
üzenetére
Nálam is Dell az USB portok haltak meg. Van laptopra egy opció, USB takarékos mód.
Amikor ez aktíválódik, a gép ébresztésekor nem élednek fel. Sőt újraindítani sem képes magát, homokóra és fagyás a végtelenbe. Kényszerített kikapcsolással tud csak leállni.
Kikapcsolva jó lett. Bár most meg a youtube videó esetenként nem tud elindulni, akkor is
restart a youtube is kiírja, hogy az kell neki.
Nos most ismét előfordult a restart fagyás.
Nem is értem hónapok óta ott benne a 25H2 csak épp felélesztették és rendesen bugos.
Nagy kár, nagy kár, nagy kár, nagy kár .....
-
Van egy nyomdagép, amiben a RIP szoftver mutatja, hogy mi kor ki mit nyomtatott. Itt az összes többi gépnek a rendes nevét mutatja ("Cégnév1", "Cégnév2" stb.), csak az én gépem jelenik meg úgy, hogy "User".
Szeretném módosítani a számítógép nevét, hogy az enyém is "Cégnév5" legyen, de nem sikerül. Illetve sikerül (a vezérlőpultban a felhasználói fiókoknál és a Távelérésnél a Rendszer tulajdonságainál is átneveztem), de a RIP-ben továbbra is "User" vagyok.
Hol kell még átnevezni, hogy végre új neve legyen? -
Jarod1
veterán
válasz
CsengődiGeri
üzenetére
eszközkezelő mit mutat?
-
Geth
veterán
válasz
CsengődiGeri
üzenetére
Rákerestem erre a csodára, Dell fórumon valakinek pont ez a baja csak win10-el

BIOS-ban is ellenőrizd nem tiltottad-e le a portokat. Energiagazdálkodásnál próbáld meg kikapcsolni az usb selective suspend-et. Sajnos már endoflife a cucc, szóval bármi lehet. -
CsengődiGeri
tag
Na befutott a 25H2 első hibája. Dell OptiPlex 7010 USB3.0 portjai meghaltak. W10 alatt és W11 24H2 alatt még hibátlanul működtek 25H2 alatt nem érzékelnek semmit, az USB 2.0 portok szerencsére továbbra is hibátlanul működnek különben nagyon anyáznék. Igaz ehhez a géphez az utolsó csipszet W7-hez való, frissebb nincs és nem is lesz. Ja és ugyanezen a gépen futó W10-re megérkezett a támogatás kiterjesztés.
-
Cserélték a cégnél a win10-et win11-re. Van valami korlátozott admin jogom a gépen. Két kérdésem van:
1, Hogyan lehetne elérni, hogy ne üzengessen fél óránként, hogy frissítés? Van amikor nincs is új frissítés. Ha igen, többségében a vírus szignatúrák.2, A win10-en be volt állítva, hogy ha a mobilom elhagyja a bluetooth hatósugarát lezár a gép. Jól működött. Itt is beállítottam, de ha a gép előtt ülök és telefonálok a mobilon akkor is lezárja. Nem találok olyan beállítást ami a telefonálásra vonatkozik.
Dell Latitude 5550
Kiadás Windows 11 Pro
Verzió 24H2
Telepítés dátuma 2025. 07. 06.
Operációs rendszer buildszáma 26100.6899
Minőség Windows-szolgáltatások élménycsomagja 1000.26100.253.0 -
válasz
vaakuum
üzenetére
Innen letöltöd a Windows 11 telepítési asszisztens-t. Vagy letöltesz egy teljes telepítőt és rányomsz a SETUP.EXE-re.
Ha esetleg közli, hogy nem alkalmas a gép, akkor jön a gondolkodás, hogy mi a probléma. Lehet, hogy maga a gép kompatibilis, csak nem stimmel valami BIOS beállítás.
Vagy tényleg nem kompatibilis, akkor Rufus-szal kiírsz egy módosított telepítőt, és azzal frissítesz. -
vaakuum
addikt
Tehát ha ott az van, hogy uprgade to win11, akkor menni fog új kód vásárlása nélkül is? Ilyenkor az usb telepítő pendrive ugye mindenképpen kellene, ha szeretnék nullára gyalulni minden meghajtót a gépben, (talán a partíciókot is át kellene nézni és egybevonni, ahol darabolgatva lettek), hogy semmi szemetet ne hozzon át a régi oprendszerből.
-
vaakuum
addikt
Sziasztok!
Meglévő WIN10-es gépek esetén elképzelhető olyan, hogy ingyen frissíthető WIN11-re?

Ha igen, ezt hol/hogyan lehet ellenőrizni az adott gépen, illetve ilyenkor mi a frissítés folyamata?
-
cog777
őstag
Erről jut eszembe, megviccelt a jelszóbekérő ablak.
A cégnél rosszul írtam be a jelszót. Utána amit nem tudtam hogy a fókuszt rátette a belépés gombra.
Utána amikor írtam, akkor a szövegmezőbe nem került semmi hiszen a fókusz a belépésen volt. De mivel linux-al is dolgozok, ahol nem jelennek meg konzolban a jelszavak, ezért nem tűnt fel.
Simán beírtam a jelszavamat párszor így aminek következtében ki lettem zárva a gépről.
Na most mikor hívtam az admint, akkor ő simán lerakta a telefont, mondván biztos hekkelni akarom a rendszert (social engineering)...
-
mpo
veterán
-
-
Geth
veterán
válasz
konci79
üzenetére
Egyébként annyi volt a probléma, hogy a netplwiz-ben beállított felhasználó+jelszó már nem stimmelt, ezért egy sikertelen bejelentkezéssel indult a rendszer, illetve a téves autologin bejegyzés miatt megjelent egy n+1. "felhasználó" a bejelentkező képernyőn (ez a plusz felhasználó valójában nem létezik a rendszerben). Valószínűleg jelszót változtattál, amit nem vezettél át az autologin-ba. Elég lett volna kikapcsolni, majd újra beállítani helyesen az (egyébként nagy biztonsági rés) autologin-t...
-
konci79
őstag
Sziasztok!
25H2 óta jelszót kér indításnál. Bejelentkezésnél be van állítva hogy soha, és mégis.
Plusz kétszer írja a nevem, mikor először betölt a win, pedig egy felhasználó van csak, rendszergazda is én vagyok.
netplwiz-nél is meg van adva hogy ne kérjen.
Mit csináljak hogy jó legyen? -
cog777
őstag
Segitsegre lenne szuksegem letiltani a Windows 11 ebredeset minden este, mert egesz ejjel megy a gepem
. 1 evvel ezelott tettem fel a Win 11-et, azota par idegesito dolgot mar megoldottam, de ez elegendo ok hogy roppenjen a gepemrol.
Szoval a modern standby-t mar letiltottam es a hibernalast engedelyeztem csak. Viszont "karbantartas" miatt (lofsz, nem karbantartas ez amit az ms-nel gondolnak) felebred. A jelenseg feltunese egybeesett a 25H2 telepitesevel, bar nincs konkret bizonyitek.
Elore is koszi az otletekert.
Par info:
Win 11 Pro
25H2
Full legalis rendszer, nem matatok a regisztryben ha nem muszaj (modern standby-t tiltottam csak le eddig), beepitett viruskeresot hasznalom, nincs egyeb "boost" karbantarto szoftver telepitve.
powercfg /lastwake
Wake History Count - 1
Wake History [0]
Wake Source Count - 0
Control panel/power options/Change plan/.../Sleep/Allow wake timers/DISABLED all.powercfg /a
The following sleep states are available on this system:
Hibernate
Fast Startup
The following sleep states are not available on this system:
Standby (S1)
The system firmware does not support this standby state.
The current power policy has disabled this standby state.
Standby (S2)
Standby (S3)
Standby (S0 Low Power Idle)
Hybrid Sleep
Standby (S3) is not available.
The hypervisor does not support this standby state.Maintenance allapota (le van tiltva ha a settings-re kattintok). 3-kor karban tartott.
-
King Unique
titán
válasz
semetka
üzenetére
A Windows 10-nél is megoldható, csak ott kicsit trükközni kell hozzá, mert alapértelmezett nem azt ajánlja fel a weboldal.
-
oke
senior tag
Rufus segítségével lehet fáj megratással upgrade-lni win10-et win11-re?
A media creation tool-al kapcsolatban is ezt kérdeztem volna, de az win10-en már nem idul el. -
Monngoose
aktív tag
Igen, a legfrissebbek vannak rajta. Win10-en 1700MHz-re megy le idle-ben, Win11-en ugyanez 4200MHz. Biosban a turbó mód kikapcsolva, kiegyensúlyozott séma stb. A Microsoft azt írta, hogy a Win11-ben változtattak az energiagazdálkodáson, frissítsek drivereket, biost, bla-bla...
A vezérlőpulton elérhetők a régi energiagazdálkodási beállítások, de az sem használt (valszeg az új rendszer felülírja). Közben meg a proci és a ventik pörögnek ezerrel...
-
-
Atish19
őstag
Üdv Urak. 25H2 óta ha felébresztem a gépet sleep mode-ból mindig lejátsza azt a hangot amit eszköz csatlakoztatáskor szokott. Bug lenne vagy ficsőr?

-
semetka
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Mindig MCT-vel töltöttem a win10et is, és nem emlékeztem hogy ott volt külön iso-s letöltés, ezért kérdeztem rá.
-
King Unique
titán
válasz
semetka
üzenetére
Ez mindig is így volt Windows 10-nél és Windows 11-nél, az MCT-vel a kisebb méretű és kevesebb kiadást (indexet) tartalmazó - mint azt a #31386-ban szemléltették - tömörített ESD ISO tölthető le
install.esdfájllal, míg a direkt letöltéssel a nagyobb méretű standard ISO azinstall.wimfájllal. -
King Unique
titán
válasz
csikosdapro
üzenetére
Érvényes Windows 10 termékkulccsal és másik opcióként meglévő Windows10 digitális licenccel ingyenesen aktiválható a Windows 11 ahhoz passzoló Home / Pro / egyéb kiadása is, a Windows 11 is automatikusan aktiválódik digitális licenccel.
-
-
adika4444
addikt
Ha már offline account, velem is szembejött egy módszer, ha valaki nem preferálja a hivatalos, autounattend.xml megoldást.

Elvileg úgy is ki lehet kényszeríteni az offline fiókot, ha a telepítőben egy új Microsoft account létrehozásánál a születési dátumot az aktuális napra, vagy ahhoz legközelebbre eső dátumra állítjuk. Ilyenkor kijön egy üzenet, hogy nagyon sajnálják, de nem felel meg a felhasználó életkora és át lehet menni offline account-ra.
Ha valaki belefut ebbe az erőltetett online fiók témába, esetleg próbálja ki és írja meg ide, sikerült-e.

-
Geth
veterán
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Pedig a csomag változatlan

Itt mindegyik rendszeren elsőre települt. Nem lehet, hogy valami még Nálad futott a háttérben vagy nem volt rendben? Arra várhatsz, hogy azon reszelni fog bárki bármit. -
válasz
csikosdapro
üzenetére
Újratelepítéshez nem kell kulcs, semmilyen. Az alaplap azonosítója alapján aktíválja magát. Amúgy mehetett volna egyből a tiszta 11, felesleges volt a külön upgrade kör. (Az anno a 7->10 váltásnál kellett az elején.)
-
I02S3F
addikt
válasz
csikosdapro
üzenetére
Nincs biztos tapasztalatom, de elméletileg, ha a 11-re felfrissítesz és aktiválja magát, pláne, ha MS fiókod van, onnantól azt a kulcsot el fogja fogadni. De sajna ilyet még nem csináltam.Zoz leírta a helyes megoldást

Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. 1 evvel ezelott tettem fel a Win 11-et, azota par idegesito dolgot mar megoldottam, de ez elegendo ok hogy roppenjen a gepemrol.